Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, АлександраВ рече

Оно када те муж отме са посла и поведе са собом на службени пут :navijanje:

Припреме за EXIT

ди су оне две цуре с` "билбордера"? :)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

...

Драле ост`о б(р)ез текс`а 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Милан Ракић рече

ди су оне две цуре с` "билбордера"? :)))

Све ја то растерала :smeh1::i6d1r8:

пре 11 минута, Милан Ракић рече

:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

Htedoh da postavim slikicu neku

Al nije uspelo :)))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

#thekillers

19702140_1905641073025048_36925503132014

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

#thekillers

19679053_1905641196358369_48457843900336

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Имао сам јуче прилику, што ми је уједно, била велика част и на неки начин привилегија, да посетим Бели Двор, и предавање мотивационог говорника Ника Вујићића. Размишљам, да одвојим данашње поподне, и напишем једну малу репортажу о Нику и утисцима са Белог Двора, али пошто су се неки прошли пут, пре пар дана "5960bfbbd7b53_.thumb.JPG.9cdb0384bf8a0b5aba149ccf840d8bf2.JPGдоста саблазнили", прво бих да вас питам. има ли ко против, и какве су вам реакције на ову тему? Наиме, Ник је рођен као тежак инвалид. Да  вас чујем?

Подели на овим сајтовима

20170701_141941.jpg

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Desiderius Erasmus рече

Zašto bi se neko sablažnjavao? :) Čovek je veliki borac i vredi ga čuti...

Па, Ник, је рођен без руку и ногу, можда некоме буду непријатне такве фотографије. Желео бих то унапред да знам, а не после да виђам непристојне коментаре. По неко ће се сигурно саблазнити. :(( Што себи, да навлачим беду на врат? :unbelieveble:

IMG_0253.thumb.JPG.10392bb8258218711d6016f540500a51.JPG

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, PredragVId рече

Па, Ник, је рођен без руку и ногу, можда некоме буду непријатне такве фотографије. Желео бих то унапред да знам, а не после да виђам непристојне коментаре. По неко ће се сигурно саблазнити. :(( Што себи, да навлачим беду на врат? :unbelieveble:

Дај, Предраже.. Па какве везе има што нема руке и ноге?  :unbelieveble:

Само ти постављај фотке и пренеси нам своје утиске. А ако неко нешто лоше каже, ја ћу га лично sFun_bat

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Дај, Предраже.. Па какве везе има што нема руке и ноге?  :unbelieveble:

Само ти постављај фотке и пренеси нам своје утиске. А ако неко нешто лоше каже, ја ћу га лично sFun_bat

Malo slatko crveno i veoma opasno. Sta je to? ... :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...