Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2017 Пријави Подели Написано Март 21, 2017 пре 13 минута, Danijela рече Е тооо, овакав ћу да си купим! Елегантан, ко iPhone... Juanito, Аурор, Danijela and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Grizzly Adams, Lady Godiva and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Нека кућица у Клинтон стрит: Рапсоди, Аурор, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 А ова раскрсница ми увек донесе осмех на лице: Juanito, Данче*, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Овде снимају неки филм, после је пролетео "изрешетан" ауто кроз барикаду, а ови "војници" поскакали у страну... Штета што нисам снимио видео. Данче*, АлександраВ, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Вазда интересантни Вавилон... Grizzly Adams, Рапсоди and Tavita је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Пролеће у Београду! Grizzly Adams, Dominika, Лапис Лазули and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 пре 14 минута, Данче* рече Пролеће у Београду! Centar je najlepsi u 5,6,7 ujutru(zavisno od svitanja) kad tek po neko porani od prolaznika, imam osecaj kao da je varosica a ne glavni grad... milina za setnju Данче*, JESSY and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Alpsko nebo. JESSY, Рапсоди, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Isto, samo u drugo doba dana. Grizzly Adams, Аурор, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 Рапсоди and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 22, 2017 Пријави Подели Написано Март 22, 2017 juli/2016 Tavita, Grizzly Adams, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука