Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin -Владимир-, АлександраВ, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin drvce, Рапсоди, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 #leonardchoen #graffiti Paradoksologija, АлександраВ and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 -Владимир-, Grizzly Adams, Rašo and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Кључ који отвара врата хиландарске цркве Paradoksologija, Страле, Tavita and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 PredragVId, АлександраВ, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Из цркве "Оче наш" у Јерусалиму Страле, PredragVId, "Tamo daleko" and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Рапсоди, Иоанна, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Crkva sv. Marko#nebo #sky #crkva #church #pravoslavlje #orthodoxy -Владимир-, Rašo, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #nedavimobeograd #patkica #ducky #oi Grizzly Adams, АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #ukljuci #plug #street Рапсоди, Juanito, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #prolece #spring #kafa #coffiee АлександраВ, Dominika, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Paradoksologija, "Tamo daleko", -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 16, 2017 Пријави Подели Написано Март 16, 2017 Гњурци, камен, језеро. "Tamo daleko", Рапсоди, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Let's ride baby Grizzly Adams, АлександраВ, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука