Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin АлександраВ, Dominika, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin АлександраВ, Рапсоди, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 #leonardchoen #graffiti АлександраВ, JESSY and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 АлександраВ, Иоанна, Dominika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Кључ који отвара врата хиландарске цркве Рапсоди, Grizzly Adams, "Tamo daleko" and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 -Владимир-, АлександраВ, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Из цркве "Оче наш" у Јерусалиму Данче*, PredragVId, Страле and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Dominika, Иоанна, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Crkva sv. Marko#nebo #sky #crkva #church #pravoslavlje #orthodoxy "Tamo daleko", АлександраВ, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #nedavimobeograd #patkica #ducky #oi Grizzly Adams, Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #ukljuci #plug #street Рапсоди, Dominika, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #prolece #spring #kafa #coffiee Рапсоди, Grizzly Adams, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Grizzly Adams, "Tamo daleko", Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 16, 2017 Пријави Подели Написано Март 16, 2017 Гњурци, камен, језеро. Натан, "Tamo daleko", Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Let's ride baby Paradoksologija, Juanito, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука