Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin АлександраВ, drvce, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Onjegin -Владимир-, АлександраВ, drvce and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 #leonardchoen #graffiti АлександраВ, Paradoksologija and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 "Tamo daleko", Goku, Иоанна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Кључ који отвара врата хиландарске цркве Рапсоди, "Tamo daleko", Tavita and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Иоанна, АлександраВ, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Из цркве "Оче наш" у Јерусалиму Dominika, PredragVId, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 11, 2017 Пријави Подели Написано Март 11, 2017 Данче*, Tavita, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Crkva sv. Marko#nebo #sky #crkva #church #pravoslavlje #orthodoxy Рапсоди, -Владимир-, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #nedavimobeograd #patkica #ducky #oi Grizzly Adams, Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #ukljuci #plug #street Grizzly Adams, Dominika, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 #prolece #spring #kafa #coffiee Grizzly Adams, Рапсоди, "Tamo daleko" and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 15, 2017 Пријави Подели Написано Март 15, 2017 Рапсоди, Paradoksologija, "Tamo daleko" and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 16, 2017 Пријави Подели Написано Март 16, 2017 Гњурци, камен, језеро. Натан, Рапсоди, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Let's ride baby Juanito, Grizzly Adams, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука