Danijela Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 #artanlili Paradoksologija, Lady Godiva, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Манастир св. Саве Освећеног у Јудејској пустињи. Испоснице са друге стране Кедронског потока. -Владимир-, Lady Godiva, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Војвода7, Lady Godiva, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 Рапсоди, Paradoksologija, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 Споменик Шабану Бајрамовићу у Нишу... PredragVId, Juanito, Dominika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 АлександраВ, Dominika, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 пре 33 минута, GeniusAtWork рече Споменик Шабану Бајрамовићу у Нишу... Кад гледам фотку, чујем ово песму. Савршено се уклапа. GeniusAtWork, -Владимир-, Vesna Milovic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 пре 10 минута, Juanito рече Кад гледам фотку, чујем ово песму. Савршено се уклапа. Paradoksologija and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 пре 2 часа, GeniusAtWork рече Споменик Шабану Бајрамовићу у Нишу... Стварно си Геније GeniusAtWork and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 Vaznesenjska crkva, doček moštiju Svetog despota Stefana Lazarevića Рапсоди, Sanja Т., Ivan85 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 JESSY, Ivan85, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Cuvar mrtvih heroja Иоанна, drvce, Dominika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 #dylandog #grucco #graffiti -Владимир-, АлександраВ, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 #artanlili drvce and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Mihailo drvce, Рапсоди, Иоанна and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука