Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

IMG_0223.JPG

Сетимо се онога, ко се нас свагда сећа

др Арчибалд Рајс, Топчидерско гробље

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

И мене исто. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

memories

Јеси ти то сликао код тебе или код мене :D

Исти сат имала некада давно, и исту вазницу од кристала, а и лишћа ми није недостајало...:)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

DSCI0797.JPG

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Juanito рече

Мислим да смо апсолутно сви имали исти сат. :smeh1:

Moj je imao "noge i uši", poput ovoga 

https://www.google.rs/search?q=stari+budilnik&client=ms-android-h3g-rs&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjewLTb_5LSAhXmKJoKHUDJBjAQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=yYzF4R4VhhiVYM:

Подели на овим сајтовима

On 15.2.2017. at 19:14, Danijela рече

Е овога сам пар пута срео. Сваки пут ми је дошло да сједнем крај њега и запјевам ово:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...