Ненад Р. Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Предраже, први пут чујем за овако нешто. PredragVId and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Ако ниси чуо не значи да није истинито, а ако си и прочитао па можда и ниси могао да поверујеш опет не значи да није истинито. Зато сам и ставио линк на текст испод. Јеси ли прочитао Историјски текст са линка? Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Рапсоди, PredragVId, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Slavski kolac Снежана, ivanaika, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 -Владимир-, Снежана, Данче* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 @GeniusAtWork Fino ti ovo eksperimentises. GeniusAtWork and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Караматина улица у Земуну Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Dominika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Мозаик Пресвете Богородице из хола САНУ, Заштитнице Академије Поглед на салу САНУ из Кнез Михајлове Наши академици Ово је потврда САНУ о одржаном предавању Предавање Бог је култура, заправо је сећање на шетњу аутора са академиком Матејом Бећковићем, Кнез Михајловом. Заправо "замишљени" дијалог, мада је инспирисан правом шетњом у потпуности прати данашња дешавања на терену. Нешто слично као разговор душе и духа. Биће већ сутра у медијима... мирођија, -Владимир-, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Mama i ja na Egini od 10.11. do 14.11.2016. Dominika, Дијана., PredragVId and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 Ком`опанци ком` обојци RYLAH, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 ПОСЛЕДИЦЕ АМЕРИЧКИХ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА ЗА СВЕТ, РЕГИОН ЗАПАДНОГ БАЛКАНА, Коларац 16.11.2016. др Иво Висковић Др Иван Вујачић (проф ФПН и Од 2002. до 2009. године био је амбасадор СР Југославије, затим Србије и Црне Горе и на крају Србије у Сједињеним Америчким Државама) и др Иво Висковић проф. ФПН Десно проф др Џим Серока (професор политичких наука на Оубурн универзитету – http://www.cla.auburn.edu/polisci/directory/professorial-faculty/james-seroka/ ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 Динко Благојевић клавир, Коларац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 Ronald, Kaludjerovic Sreten, Иоанна and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2016 -Владимир-, Ronald, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 Grizzly Adams, PredragVId, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука