Данче* Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 -Владимир-, Grizzly Adams, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 #cat #light Juanito, Биљана 1234, PredragVId and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 #cat #light Биљана 1234, Иоанна, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Sanja Т., АлександраВ, PredragVId and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 8, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2016 Снежана, PredragVId, Иоанна and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Ненад Р., PredragVId, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Grizzly Adams, Juanito, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Још вруће, данашња шетња: Пре пар дана, концерат - штета што брат @Драшко није био: Специално за @Господин Дареалис Изнутра: И чувени Атлас: Драшко, АлександраВ, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Awesomeness... АлександраВ, Grizzly Adams and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 bale, sline, zavist i ..... Grizzly Adams, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 5 minutes ago, Драшко рече bale, sline, zavist i ..... Болес` колико су били добри... никад нисам видео да оркестар држи пажњу свима сат и по без паузе... https://www.carnegiehall.org/Calendar/2016/10/8/0800/PM/Simon-Bolivar-Symphony-Orchestra-of-Venezuela/ АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Управо сада, Grizzly Adams рече Болес` колико су били добри... никад нисам видео да оркестар држи пажњу свима сат и по без паузе... https://www.carnegiehall.org/Calendar/2016/10/8/0800/PM/Simon-Bolivar-Symphony-Orchestra-of-Venezuela/ To mi je bez šale OMILJENI orkestar Em su sjajni, em su šarmantni, em imaju duha! АлександраВ, PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Управо сада, Драшко рече To mi je bez šale OMILJENI orkestar Em su sjajni, em su šarmantni, em imaju duha! Такође, пар година сам нишанио да их негде у`ватим... Сјајни су. Извин`те на дигресији... Потражите њихове снимке па ће вам бити јасно одакле одушевљење. АлександраВ, PredragVId and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Иоанна, Лапис Лазули, Тања1 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Evo jedna... kuma sam АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука