Danijela Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 #profiterol Биљана 1234, -Владимир- and Слава Господу је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 22 hours ago, Kaludjerovic Sreten рече da su mi se javili Predrag i Marijana da dolaze u Crnu Goru upoznali bi se. dace Bog bice prilike Па, ево ако долазиш у Србију, обавезно се јави. па да одемо на кафу... Има ли код тебе неки добар манастир? Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Слава Господу, Pancakes, Дијана. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Neša_, Рапсоди, Rassoban and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Село Драча Pancakes, Биљана 1234, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Lido, imas li jos fotki ovih spomenika? (ja sam fascinirana grobljima) Suncokret54 and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 19 hours ago, PredragVId рече Па, ево ако долазиш у Србију, обавезно се јави. па да одемо на кафу... Има ли код тебе неки добар манастир? ima ,manastir Zdrebaonik a posle dodje njega Manastir Ostrog.zivim u Danilovgrad. svako dobro PredragVId and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 4 hours ago, Danijela рече Lido, imas li jos fotki ovih spomenika? (ja sam fascinirana grobljima) Nemam, ne vide se dobro s puta, a nisam bila u odgovarajucoj obuci da dodjem do njega. Uzasno je zapusteno. Kad opet budem u prilici, slikacu ( i te, i neke druge spomenike ). Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Odlicno, hvala. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 On 8/4/2016 at 10:30, Danijela рече Lenja Lara ... Lepo ime za psa ... P.s. Planirala sam da postavim jednu lepu fotku , ali cu to uraditi malo kasnije , kad budem bila na neutralnom terenu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 Светислав Павловић, Рапсоди, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 Снежана, verum est in beer, Светислав Павловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 9, 2016 Пријави Подели Написано Август 9, 2016 Moje zlato odavno zeli da kupi mami plavi lak, da bude kao policajka lepa, veceras je to i uspeo kad je bio sa tatom u prodavnici Kad i ja zaboravim da se sredim ima ko da me podseti GeniusAtWork, Лидија Миленковић, Биљана 1234 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Ноћна фауна мога стана... Rassoban, ivanaika, Биљана 1234 and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 21 hours ago, GeniusAtWork рече Ноћна фауна мога стана... Dnevna flora ... Дијана., Ненад Р., arizan and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука