PredragVId Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Манастир Подмајине, Будва У манастиру смо обишли брата Душана, који је већ пар година искушеник. Тренутно је на послушању у продавници. Дуго га нисмо видели. Изненадили смо се када смо на поклон добили 6 књига, издања манастира. Овим путем бих хтео да се и јавно захвалим брату Душану и пожелим му да буде добар монах. Имали смо велику жељу да узмемо благослов од чувеног беседника Рафаила Бољевића, игумана манастира, али га нисмо затекли у Подмајинама. У Србији је држао предавања. Манастир има 7 монаха и 7 искушеника. Ево и слика. Капија на улазу у манастир Главна манастирска црква посвећена Успењу Пресвете Богородице Унутрашњост главног манастирског храма Успења Пресвете Богородице Престона икона Часне двери Икона Господа Исуса Христа на иконостасу Схимонах Сава Коматовић (1923- +1998) натпис на поду, на самом улазу у храм Фотографије манастирских зграда Доња, мала капија Стаза испод манатира Ако долазите овога лета у Будву, обавезно посетите овај манастир. Ево, ми смо по први пут овде ходочастили, и искрен да будем, понели смо јако пријатан благослов овога светога манастира. Манастир Подмаине има и свој сајт http://manastirpodmaine.org/ на коме можете оставити ваша имена за помен, можете слушати манастирски радио, можете читати беседе које су стављене на сајт или можете наручити манастирска издања књига. Иначе манастир има јако велику издавачку делатност. Овим путем бих им пожелео срећу у даљем раду и захвалио се на предивном гостопримству. Лидија Миленковић, Goku, aliluja and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Храм Светог Јована Владимира у Бару Караконџула, Слава Господу, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Необична бандера у Будви Слава Господу, Биљана 1234, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 8 hours ago, verum est in beer рече Ја сам за то да треба куповати домаће и развијати домаћу привреду. Стварно одлично пиво, него су погрешили, пошто овом орлу треба додати 4 оцила Дисово нашо? Сачувај једно барем и за мене Ronald, verum est in beer, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Od zlata jabuka, dar dragog cika Joce. GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten, Снежана and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Lara Blesavica Kaludjerovic Sreten, Dominika, Дијана. and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Небо, облаци, заласци...непресушна инспирација. Пг, Дијана., -Владимир- and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Rassoban, Neša_, PredragVId and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 4 minutes ago, Suncokret54 рече ... потпуно правилан, положен, крст, и сузе, и трње, и скривен мирисни цвет, као и сам Живот, скривен савршено, очигледношћу... јутра ткање. АлександраВ, PredragVId, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Слава Господу Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Лет GeniusAtWork, PredragVId, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Izvolite na kaficu, ovo je jedan kapucino sa malo cimeta Биљана 1234, Dominika, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 da su mi se javili Predrag i Marijana da dolaze u Crnu Goru upoznali bi se. dace Bog bice prilike Рапсоди, Suncokret54 and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Lenja Lara -Владимир-, Иоанна, Рапсоди and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 @Danijela Да сам на твом месту, ову фотку Ларе бих послао на неку изложбу или конкурс. Врх врхова! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Hvala Imas neki predlog na koji konkurs? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука