GeniusAtWork Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 @cloudking Је л' ово Казанџијско сокаче на овој првој зимској? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, GeniusAtWork рече @cloudking Је л' ово Казанџијско сокаче на овој првој зимској? Jeste. Decembar prosle godine. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 @cloudking, sve su predivne. Hvala na ovome cloudking and Пг је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 GeniusAtWork, Лидија Миленковић, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Лидија Миленковић, АлександраВ, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 @cloudking Уметниче, фотке су ти....но комент колико су добре и профи...бест ин д бест, савршенство. Нешто ми је пар твојих фотки многооо познато... cloudking and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Данче*, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Лидија Миленковић, ivanaika, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 АлександраВ, Данче*, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Јун 26, 2016 Пријави Подели Написано Јун 26, 2016 Par slika iz parka ovoga jutra posle Liturgije. GeniusAtWork, Млађони, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 26, 2016 Пријави Подели Написано Јун 26, 2016 Kaludjerovic Sreten, -Владимир-, Млађони and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 26, 2016 Пријави Подели Написано Јун 26, 2016 Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Пг and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 GeniusAtWork, Млађони, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Данче*, GeniusAtWork, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 АлександраВ, Данче*, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука