Милан Ракић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 @Рапсоди Рапсо, која је сврха непостављања слика. Спамујеш ил`? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 1 minute ago, Милан Ракић рече Рапсо, која је сврха непостављања слика. Спамујеш ил`? УФ....па ја их видим не знам шта се дешава..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Управо сада, Рапсоди рече УФ....па ја их видим не знам шта се дешава..... Па зависи онда "одакле" их постављаш. Ако је са неке друштвене мреже или налога који је "закључан" за јавност, онда је логично да их нико не види сем тебе. А и та .пнг екстензија је врло упитна. PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 8 minutes ago, Милан Ракић рече @Рапсоди Рапсо, која је сврха непостављања слика. Спамујеш ил`? Не спамује, изгледа да сервер где су хостоване слике не дозвољава да се директно линкују. Ја их видим нормално кад идем десним мишем њен линк, па на 'copy image address', па онда на 'paste' у адресу браузера. АлександраВ, PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 1 minute ago, Милан Ракић рече Па зависи онда "одакле" их постављаш. Ако је са неке друштвене мреже или налога који је "закључан" за јавност, онда је логично да их нико не види сем тебе. А и та .пнг екстензија је врло упитна. Као и увек са компа на послу, увек иста процедура приликом поставке, стварно ми није јасно...моје фотке..... PredragVId, АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Био је један ХААРП у Барајеву (И то у самом центру. Имао сам прилике да га видим пар пута. Прилаз је чувала војска.) и један у Липовачкој шуми крај Београда. И након великих поплава у Обреновцу на инсистирање тадашњег министра Ивице Дачића уклоњена су оба. И од тад, да чукнем у дрво... Падне само по која кап. Иначе сви велики градови у Америци их користе за уклањање загађења из ваздуха. Постоје и нека средства да се растерају облаци. У Скопљу су једном тако нешто користили уочи неке војне параде. А у Москви то већ одавно користе за њихове чувене параде. А пошто ми немамо наоружање, не треба нам ни тако нешто слично. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Spoiler Не знам да ли видите ову фотку...../ ова са canon апарата / Оне што не видите су са ХТЦ моб...можда то има неке везе.... АлександраВ, GeniusAtWork and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече 7 hours ago, АлександраВ рече И после причајте нешто! `ел видите како ХААРП на "Ђиласовом" мосту (у средини слике), групише кумулусе. Вероватно да их шаље за `рватску. Ето Милане, купили мост на рецку, па морамо радити научне провере патената. Ништа више на рецку не купујем. Бенетон одавно има одећу са чипом за праћење кретања производа у циљу истраживања. Занима их где се пласира њихова роба. Мени би пола чипова висило у ормару а пола би их било под креветом! Како ли би поднели извештај? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Мени овако написало Error 1011 Ray ID: 2b2e8cb129574008 • 2016-06-14 14:42:33 UTC Access denied What happened? The owner of this website (image.prntscr.com) does not allow hotlinking to that resource (/image/e31d1e477102467e85ad95cf4c1fd49a.png). Error 1011 Ray ID: 2b2e8cb129574008 • 2016-06-14 14:42:33 UTC Access denied What happened? The owner of this website (image.prntscr.com) does not allow hotlinking to that resource (/image/e31d1e477102467e85ad95cf4c1fd49a.png). CloudFlare Ray ID: 2b2e8cb129574008 • Your IP: 178.223.16.129 • Performance & security by CloudFlare Е па Рапсоди следећу фотку морала би сликати са врха Авале. Та слика би сигурно успела! CloudFlare Ray ID: 2b2e8cb129574008 • Your IP: 178.223.16.129 • Performance & security by CloudFlare АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 @Рапсоди пробај прво да слике ископираш у рачунар па да их са рачунара пребациш на форум! Можда ти успе. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 7 minutes ago, PredragVId рече @Рапсоди пробај прво да слике ископираш у рачунар па да их са рачунара пребациш на форум! Можда ти успе. Тенкс пробаћу..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 11 minutes ago, PredragVId рече @Рапсоди пробај прво да слике ископираш у рачунар па да их са рачунара пребациш на форум! Можда ти успе. Ух, ја са флешке директно постављала.....ево сад снимила на комп, па постављам.......и... је ли видите сада ФЛУ / изложба, субота 11.06.2016. год / PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 27 minutes ago, PredragVId рече Био је један ХААРП у Барајеву (И то у самом центру. Имао сам прилике да га видим пар пута. Прилаз је чувала војска.) и један у Липовачкој шуми крај Београда. И након великих поплава у Обреновцу на инсистирање тадашњег министра Ивице Дачића уклоњена су оба. И од тад, да чукнем у дрво... Падне само по која кап. Иначе сви велики градови у Америци их користе за уклањање загађења из ваздуха. Постоје и нека средства да се растерају облаци. У Скопљу су једном тако нешто користили уочи неке војне параде. А у Москви то већ одавно користе за њихове чувене параде. А пошто ми немамо наоружање, не треба нам ни тако нешто слично. Šta kažeš? Video si ga? Pa da vojska je to bajo moj... Evo i ovaj na novom mostu je postavljala... Ajde bre Predragi, ozbiljan si dečko... Usput, to sa čime "rasteruju" eventualno nevreme u Moskvi nije nikakav uređaj nego aerosolne bombe na bazi srebro-jodida i još nekih hemikalija, koje usput već 40-tak godina poseduje i naše ratno zrakoplovstvo... PredragVId, GeniusAtWork and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 3 minutes ago, Милан Ракић рече Ajde bre Predragi, ozbiljan si dečko... Usput, to sa čime "rasteruju" eventualno nevreme u Moskvi nije nikakav uređaj nego aerosolne bombe na bazi srebro-jodida i još nekih hemikalija, koje usput već 40-tak godina poseduje i naše ratno zrakoplovstvo... Јест стварно тако. Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Ох @Рапсоди предивне су ти слике! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука