Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Рапсоди

Рапсо, која је сврха непостављања слика. Спамујеш ил`?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Милан Ракић рече

УФ....па ја их видим не знам шта се дешава.....ne_shvata

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

УФ....па ја их видим не знам шта се дешава.....ne_shvata

Па зависи онда "одакле" их постављаш. Ако је са неке друштвене мреже или налога који је "закључан" за јавност, онда је логично да их нико не види сем тебе. А и та .пнг екстензија је врло упитна.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Милан Ракић рече

@Рапсоди

Не спамује, изгледа да сервер где су хостоване слике не дозвољава да се директно линкују. Ја их видим нормално кад идем десним мишем њен линк, па на 'copy image address', па онда на 'paste' у адресу браузера.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Милан Ракић рече

Па зависи онда "одакле" их постављаш. Ако је са неке друштвене мреже или налога који је "закључан" за јавност, онда је логично да их нико не види сем тебе. А и та .пнг екстензија је врло упитна.

Као и увек са компа на послу, увек иста процедура приликом поставке, стварно ми није јасно...моје фотке.....ne_shvata

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Био је један ХААРП у Барајеву (И то у самом центру. Имао сам прилике да га видим пар пута. Прилаз је чувала војска.) и један у Липовачкој шуми крај Београда.  И након великих поплава у Обреновцу на инсистирање тадашњег министра Ивице Дачића уклоњена су оба. И од тад, да чукнем у дрво... Падне само по која кап. Иначе сви велики градови у Америци их користе за уклањање загађења из ваздуха. Постоје и нека средства да се растерају облаци. У Скопљу су једном тако нешто користили уочи неке војне параде. А у Москви то већ одавно користе за њихове чувене параде. А пошто ми немамо наоружање, не треба нам ни тако нешто слично.

Хаарп .jpeg                      ХААРП 2 .jpeg

Подели на овим сајтовима

Spoiler

e31d1e477102467e85ad95cf4c1fd49a.png

Не знам да ли видите ову фотку...../ ова са canon апарата  /

Оне  што не видите су са ХТЦ моб...можда то има неке везе....ne_shvata

Подели на овим сајтовима

:))

1 hour ago, Милан Ракић рече
7 hours ago, АлександраВ рече

64.jpg

И после причајте нешто! `ел видите како ХААРП на "Ђиласовом" мосту (у средини слике), групише кумулусе. Вероватно да их шаље за `рватску.

Ето Милане, купили мост на рецку, па морамо радити научне провере патената. Ништа више на рецку не купујем. Бенетон одавно има одећу са чипом за праћење кретања производа у циљу истраживања. Занима их где се пласира њихова роба.

Мени би пола чипова висило у ормару а пола би их било под креветом!  :)) Како ли би поднели извештај?

Подели на овим сајтовима

Мени овако написало

Error 1011 Ray ID: 2b2e8cb129574008 • 2016-06-14 14:42:33 UTC

Access denied

What happened?

The owner of this website (image.prntscr.com) does not allow hotlinking to that resource (/image/e31d1e477102467e85ad95cf4c1fd49a.png).

Error 1011 Ray ID: 2b2e8cb129574008 • 2016-06-14 14:42:33 UTC

Access denied

What happened?

The owner of this website (image.prntscr.com) does not allow hotlinking to that resource (/image/e31d1e477102467e85ad95cf4c1fd49a.png).

CloudFlare Ray ID: 2b2e8cb129574008 Your IP: 178.223.16.129 Performance & security by CloudFlare

Е па Рапсоди следећу фотку морала би сликати са врха Авале. Та слика би сигурно успела!

CloudFlare Ray ID: 2b2e8cb129574008 Your IP: 178.223.16.129 Performance & security by CloudFlare

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, PredragVId рече

@Рапсоди пробај прво да слике ископираш у рачунар па да их са рачунара пребациш на форум! Можда ти успе.

Тенкс пробаћу.....:stadaradim:

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, PredragVId рече

@Рапсоди пробај прво да слике ископираш у рачунар па да их са рачунара пребациш на форум! Можда ти успе.

28f19d047fa14f78b9917255f526f833.png

Ух, ја са флешке директно постављала.....ево сад снимила на комп, па постављам.......и... је ли видите сада

ФЛУ / изложба, субота 11.06.2016. год  /  

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, PredragVId рече

Био је један ХААРП у Барајеву (И то у самом центру. Имао сам прилике да га видим пар пута. Прилаз је чувала војска.) и један у Липовачкој шуми крај Београда.  И након великих поплава у Обреновцу на инсистирање тадашњег министра Ивице Дачића уклоњена су оба. И од тад, да чукнем у дрво... Падне само по која кап. Иначе сви велики градови у Америци их користе за уклањање загађења из ваздуха. Постоје и нека средства да се растерају облаци. У Скопљу су једном тако нешто користили уочи неке војне параде. А у Москви то већ одавно користе за њихове чувене параде. А пошто ми немамо наоружање, не треба нам ни тако нешто слично.

Хаарп .jpeg                      ХААРП 2 .jpeg

Šta kažeš? Video si ga? 

Pa da vojska je to bajo moj...

Evo i ovaj na novom mostu je postavljala...

MG_3608_M.jpg

Ajde bre Predragi, ozbiljan si dečko...

Usput, to sa čime "rasteruju" eventualno nevreme u Moskvi nije nikakav uređaj nego aerosolne bombe na bazi srebro-jodida i još nekih hemikalija, koje usput već 40-tak godina poseduje i naše ratno zrakoplovstvo...

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Милан Ракић рече

Ajde bre Predragi, ozbiljan si dečko...

Usput, to sa čime "rasteruju" eventualno nevreme u Moskvi nije nikakav uređaj nego aerosolne bombe na bazi srebro-jodida i još nekih hemikalija, koje usput već 40-tak godina poseduje i naše ratno zrakoplovstvo...

Јест стварно тако.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...