Рапсоди Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 У сусрет Божићу. Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Данијела /Ja volim pivo i pivo voli mene/ Не волиш више сигурно од Табаско Пита. Goku је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Volim ga u okviru svojih mogucnosti Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 sa sinocnjeg predavanja V.Jerotica na Sumarskom fakultetu.... GeniusAtWork, Grizzly Adams, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ау, колке женске је окупио матори! Стварно му ради та психологија... Juanito, Плутон, 19горан80 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Стварно му ради та психологија... probaj i ti.....nikad se ne zna.... Juanito, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Има нас којима не треба ни слику са предавања Владете Јеротића показати... Плутон, Juanito and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 На лепом плавом Дунаву Са бродића фотографисано/ ко каже да Дунав није плав и бисеран/ Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Не волиш више сигурно од Табаско Пита. Видим одрасли смо на истој литератури Он оно бијеше пије само мексичко? Едит; ипак аустралијско, сјећање ме полако издаје... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Видим одрасли смо на истој литератури Он оно бијеше пије само мексичко? Едит; ипак аустралијско, сјећање ме полако издаје... Знаш ли шта би са њима. Венчаше ли се напокон Лесли и Сумико, водају се толико времена, нема смисла . Мислим да је у припреми била једна прича као они у Србији, тако да мислим да је добри Табаско прешао на нашу шљиву и не трезни се. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Венчаше ли се напокон Лесли и Сумико, водају се толико времена, нема смисла . Прије ће бити да је и она прогледала и схватила да толике преваре не може опростити, а да се он никада промијенити неће. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Посна , па изволте. Плутон, Иван ♪♫, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, 19горан80 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Ух рекла бих да је и ово посна, са посним сиром.......или ми се чини. Juanito, Sofija_, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука