Снежана Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 једна летња за загревање Sanja Т., Иван ♪♫, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Много ме воле мачке. Пс. Постоје два начина за бег од туге: музика и мачке. Алберт Швајцер Viikica, Плутон, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Данче*, Sanja Т., GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Данче*, Sanja Т., Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 ivanaika, Данче*, Grizzly Adams and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Срећно навечерје празника св. Архангела Михаила! Милан Ракић, Ignjatije, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Slike dana @@Милан Ракић, edition, part 2! Avion... Ne, dva aviona... Donji skrećе prema gornjem, a nije dao žmigavac. Da li će doći do sudara? Budite uz nas i u sledećem broju... Sudar ipak izbegnut! Jedan se posle zaputio prema Mesecu, gde je i bezbedno stigao... feeble, Kaludjerovic Sreten, БанеЛ and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Не знам зашто, али ви из Ниш сте нарочито занимљиви владарима из сенке. Нигде тако богато не прскају кемтрејлсе доли код вас... БанеЛ, Човек Жоја, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 prvi sneg GeniusAtWork, Рапсоди, Иоанна and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Ето жао ми да оне Ракићеве летове реметим , па ево нешто у сличном фазону Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 GeniusAtWork, Милан Ракић, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Kaludjerovic Sreten, Плутон, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Комшике... Ignjatije, Иоанна, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Deja Vu, Kaludjerovic Sreten, БанеЛ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Плутон, Снежана, Лапис Лазули and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука