Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Изволте посна је.....944dcd2.jpg

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ух рекла бих да је и ово посна, са посним сиром.......или  ми се чини.  :))) 7kNnbMz.jpg

Gde ce ti dusa takve slike sad stavljati. Vec zamisljam krajnji rezultat nesto ovako

2160_m.jpg

Подели на овим сајтовима

Gde ce ti dusa takve slike sad stavljati. Vec zamisljam krajnji rezultat nesto ovako

2160_m.jpg

:))

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Pančevo, kule na Dunavu, prošle godine.

post-9297-0-18883500-1448638601.jpg

post-9297-0-18883500-1448638601_thumb.jp

Измењено од Дани
Подели на овим сајтовима

Сајам књига и графике у Нишу.

Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо    :ani_biggrin:

IMG_20151128_102926_zps2dbqb5fh.jpg

IMG_20151128_101448_zpsvkc03yuy.jpg

Подели на овим сајтовима

Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо

:)):))  И сигурно ниси ништа од наслова нашао што си хтео, јер од гужве све се одмах распродало :)) .

Подели на овим сајтовима

Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо

:)):))  И сигурно ниси ништа од наслова нашао што си хтео, јер од гужве све се одмах распродало :)) .

Уф, ћути...успео сам да нађем понешто, замало да ми однесу све испред носа   :0228_hot:      :D

Подели на овим сајтовима

Успео сам да се пробијем лактовима кроз гужву, ал' једва, било је густо :ani_biggrin:

Па доби ли Зоранин аутограм? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

12279249_1652817348307423_27699387285903

Veliki hod/Great Entrance #orthodox #liturgy#pravoslavlje

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

12279230_1652817828307375_37281450592821

Sezona praznika/Holiday season
#korto #praznik #holidayseason

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

12310568_1652818471640644_31172073271084

Kapi/Drops
#kapi #drops

Подели на овим сајтовима

Kapi/Drops

#kapi #drops

#frizhiderskikondenz ?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

#PlasticniPokolpacKafeZaPoneti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...