Богдан_ Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Кад видите овај пирг, 'де се уствари налазите? Срђан Ранђеловић, Плутон, GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Срђане, јел ово поглед преко Булевара Европе? Тако ми делује, можда грешим. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 @@Богдан_, Јесте, јесте! Оно преко је Хаџи Рувимова Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Е, то већ не знам. Нисам из НС-а. Али сам ову улицу упамтио. :bendoff: Срђан Ранђеловић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Кад видите овај пирг, 'де се уствари налазите? Pročitam u nazivu fotografije Богдан_, Саша од Москве, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 sHa_sarcasticlol Размишљао сам искрено да променим име, ал' нисам. Да сам рекао "Ко погоди, њему/њој чоколада", па да буде мало теже. Али, не. Рекох нека остане. И да, није поЈента варати. Знаш - знаш, не знаш - не знаш. И ајде кад сам већ ту, да поставим једну сличицу. Власина. Мој лек. Олимп, Рада., GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 није поЈента варати Ne varam, reklo mi se samo Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 https://farm4.staticflickr.com/3956/15407045437_27d48ab6f5_o.jpg Шетали друг и ја по Савском кеју, и у једном тренутку зауставља њега неки његов познаник, поздрављају се, причају. А ја био кренуо у фотографисање, али ајд сачекаћу, ваљда ће скоро.. Било већ предвече. Но они одужили, те никако да заврше разговор. И ја шта ћу, кренем сам ту около да фотографишем. И шетам ја, и рек'о, ајд' шта бих могао да усликам. Кад ја погледах у залазак сунца, а оно две силуете које се воле Хтео сам после да им се захвалим, ал' рек'о нећу ајд Богдан_, Срђан Ранђеловић, Данче* and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Vulkanizer verum est in beer, bgpj, Олимп and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Vulkanizer Пг, GeniusAtWork, verum est in beer and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Кад видите овај пирг, 'де се уствари налазите? Налазите се на путу за https://www.pouke.org/forum/topic/33106-naše-fotografije-dana-ne-učitavajte-tuđe-sa-neta-već-svoje/?p=1148574 verum est in beer, Иван Ивковић, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Laric Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Danas . Kaludjerovic Sreten, verum est in beer, Ненад Р. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Laric Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 P.s. Izgleda da se malo skupila... Probacu ponovo. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Laric Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 To je Crkva Lazarica. Klik za vecu . :1736_action: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Иван Ивковић, Панарет, Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука