Никола Поповић Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Kad ugasis taj Fejs i Pouke sto obitavaju tamo po monitoru... more ti.. a gde ti vidis fejs i pouke? Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 slatka sestro punim 26. za koji dan, prosle mene one ,,najlepse" treba porodica da se stvara! Dobro, najlepše momačke odlaze... a najlepše porodične dolaze. Srećno ti bilo Иван Ивковић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 more ti.. a gde ti vidis fejs i pouke? Ih bre Nidzo...pa ta prica "kupite mi lap top, treba mi za skolu" ne prolazi vise ni kod mojih roditelja.... :P Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Srem Иван Ивковић, blue, Срђан Шијакињић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 ajde, ajde, ucenje! Boze, kad li cu da zavrsim vise ovaj fakultet... sta studiras? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 punim 26. za koji dan Neka si ti nama ziv i zdrav. Primetila sam da dizes frku oko godina,tek ti je 26. Nisi svestan koliko je zivot lep celim svojim tokom . Moja majka je vazda pricala kako je Broz postao predsednik u 53.oj.. i da je tek tada poceo da zivi zivot iz snova. Imam nekoliko prelepih slika koje bih volela da podelim sa vama,ali posto nisam uspela da se resim virusa ,moracete da sacekate neke srecnije dane. Sve moje fotografije su izuzetna umetnicka dostignuca. Poput pasulja u kamenu,osmeha u soljici kafe,oblaka u obliku srca koje samo ja vidim i jedna interesantna pojava poput javljanja iz svemira koju bih volela da podelim sa vama. Naime na veliku subotu sam putovala ka jednom gradu sa namerom da Vaskrs provedem u velikoj svetinji i dok sam spavala i budila se pokusavajuci da nadjem najudobniji polozaj za dugo sedenje ,pogledah ka nebu,zaista na nebu su bila 3 krsta jedan do drugog koji su avioni napravili,to sam fotografisala i ako Bog da,videcete to cudo na nebu .... Ovaj,da...Mnogo mi je zao sto moja slika nije postavljena kao najbolji odgovor,ali otompotom. Никола Поповић and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Данашња. Пушкинова улица, Нови Сад. Због таблица кола сам мало замутио, да не бих секао слику и, наравно, мало је дорадио Пг, Млађони, Рада. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 :0442_feel: Срђан Ранђеловић, Пг, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Juanito, Млађони, Саша од Москве and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Zimnica Deki992, Juanito, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Добро јутро Иоанна, Богдан_, blue and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Данашња. Пушкинова улица, Нови Сад. Због таблица кола сам мало замутио, да не бих секао слику и, наравно, мало је дорадио Шта ти је љубав! Легнеш на земљу да би добио ваљану слику Шала мала,истина је да ми се веома, веома допадају твоје фотографије. nana, Срђан Ранђеловић, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 @@Сања Т., Скоро па да и јесам легао Хвала пуно! Ако Бог да, па да узмем добар апарат и онда ће бити још боље Сада већ имам доста слика, али још увек мало, у односу колико бих волео да сликам Млађони, nana, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Добро јутро Intresantno Prvi, drugi, treći plan Dobar dan Олимп, keka, nana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Фидер, verum est in beer, GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука