Juanito Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ελλάδα Σε μισώ! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 moj novi stancic. Znam da izgleda kao ruina, ali sada je u toku sredjivanje Jedva cekam da se uselim JESSY, Плутон, Gordana . and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 manastir Lešje.... Gordana ., Драшко, Тања1 and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 manastir sv.Luke, Bošnjani... Deki992, verum est in beer, Ненад Р. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Испосница Гризли Адамса... Ленка*, Danijela, Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Deki992, Саша од Москве, nana and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 manastir sv.Luke, Bošnjani... Отац Алексеј, мироточива икона Св. Луке и чудотворини извор Св. Петке П.С. Бошњане (опет ја, извини ) JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Мачак који воли традицију. Драгана., Рада., Плутон and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 moj novi stancic. Znam da izgleda kao ruina, ali sada je u toku sredjivanje Jedva cekam da se uselim Нека је са срећом сређивање стана Никола . Grizzly Adams, Gordana ., Ленка* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 П.С. Бошњане (опет ја, извини ) i treba da me ispravis.... 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Испосница Гризли Адамса... jel mogu i ja da se tu podvizavam..... Grizzly Adams and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ма врло радо, него ова игуманија ми строга... Бојим се да би пало бичевање... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ма врло радо, него ова игуманија ми строга... Бојим се да би пало бичевање... ништа онда...мрзим строге монахиње.... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 манастир Рајиновац, у Бегаљици.... Драшко, Саша од Москве, Рада. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јул 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2014 Sremska Mitrovica Плутон, Ленка*, Лидија Миленковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука