Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

moj novi stancic. Znam da izgleda kao ruina, ali sada je u toku sredjivanje :) Jedva cekam da se uselim :) 

10301061_10204033827867100_6742212241693

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

manastir Lešje....

picture-001.jpgpicture-007.jpgpicture-015.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

manastir sv.Luke, Bošnjani...

picture-024.jpgpicture-022.jpgpicture-021.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

manastir sv.Luke, Bošnjani...

Отац Алексеј,  мироточива икона Св. Луке  и чудотворини извор Св. Петке :)

П.С. Бошњане (опет ја, извини :D  )

• Волим 1

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

:ladan: Мачак који воли традицију.

gallery_15281_128_138532.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

moj novi stancic. Znam da izgleda kao ruina, ali sada je u toku sredjivanje :) Jedva cekam da se uselim :)

10301061_10204033827867100_6742212241693

Нека је са срећом сређивање стана Никола .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

П.С. Бошњане (опет ја, извини :D )
i treba da me ispravis.... 8086.gif

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Испосница Гризли Адамса... :)
jel mogu i ja da se tu podvizavam..... 0405_feel

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ма врло радо, него ова игуманија ми строга... Бојим се да би пало бичевање...
ништа онда...мрзим строге монахиње.... :945729:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

манастир Рајиновац, у Бегаљици....

picture-008.jpgpicture-014.jpgpicture-015.jpgpicture-021.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...