Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

На жалост, мислим да ће бити рата.

protiv rusije su moguce sve opcije sem rata, ni jedna budala ne bi isla u rat sa rusijom, a ja ne vidim u buducnosti da ce se ista promjeniti, ne bi trebala ukrajina kao povod za rat sa rusijom, to je povod da  rusiji udaris sankcije da mucis tim zlocinom njen narod dok se kod njih ne desi neki 5 oktobar i ne dodje neka marioneta kao kod nas....samo ce to tamo teze ici... 

Подели на овим сајтовима

Овде се свако бори за свој интерес. Русија за свој опстанак, или нестанак.

Niedj veze, niti ce rusija da nestane niti ce biti rata. Rusija je svoj cilj postigla, sad pusta ove napaljene novoruse da se kolju... jer im eto ne smeta.. sto nestabilnija ukrajna to za rusiju bolje... a i  za NATO....

i za sve "Strane" osim za gradjane ukrajne....

protiv rusije su moguce sve opcije sem rata, ni jedna budala ne bi isla u rat sa rusijom, a ja ne vidim u buducnosti da ce se ista promjeniti, ne bi trebala ukrajina kao povod za rat sa rusijom, to je povod da  rusiji udaris sankcije da mucis tim zlocinom njen narod dok se kod njih ne desi neki 5 oktobar i ne dodje neka marioneta kao kod nas....samo ce to tamo teze ici... 

Upravo tako, niti su RUSIJA niti NATO snage idioti da ulaze u rat..... oni znaju da ako oni udju u rat to je kraj svega......

Onivole da odmeravaju snage tako sto druge zemlje ratuju... ukrajna, irak, avganistan, yugoslavija... tako NATO i RUSIJA odmeravaju snage...Izaberu po figure ko ce crne ko ce bele, pa ajde da odmerimo snage...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо зато ће бити рата, јер Русија ће ући у рат да се то не деси. Тј. неће чекати 5.-и октобар и економско урушавање земље, економско уништавање војске, него ће напасти прва, што је на неки начин урадила.

Подели на овим сајтовима

To je ono sto je porazavajuce......

Porazavajuce je to sto ti izjednacavas crno i belo, pa su tu kao navodno svi isti, samo da krvoloci sa zapada ne budu krivi, jer su idoli mnogima pa i tebi. A ne samo da nisu oba isti, nego se razlikuju kao prkno i oko.

Jedno su bolesni neonacisti koji biju po civilima i ubijaju decu, a drugo su oni koji se od njih brane.

Jedni su spalili gomilu civila bez oruzja u zradi, drugo su oni koji sa takvima nece da budu u istoj drzavi.

A veci deo obicnog naroda? Ili gleda da se skloni od rata (10.000+ dezertera i begunaca od mobilizacije u Ukrajini), ili gleda da odbrani ono malo sto ima, ako to vec mora, kao sto to cine u krajevima koji su trenutno zahvaceni sukobima.

Dakle, samo ideoloski zaslepljen um moze da poistoveti ovakve doslovno katastrofalne krajnosti, a ti radis upravo to.

Prema tome, ne znam sta drugo da ti kazem, osim da je takvo razmisljanje bas zaista daleko od Hrista i hriscanstva...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Cekaj, gde je amabsador Ukrajne sebe nazvao nacistom?

Nisi pazio na casu - nije nazvao sebe, nego je branio i opravdao one koji to jesu.

To moze ili skroz ispran mozak, ili masno placeni debelokozac, koga boli pertla ko je ko, i ko ga placa.

Kako god okrenes - horor, bez ostatka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Porazavajuce je to sto ti izjednacavas crno i belo, pa su tu kao navodno svi isti, samo da krvoloci sa zapada ne budu krivi, jer su idoli mnogima pa i tebi. A ne samo da nisu oba isti, nego se razlikuju kao prkno i oko.

Pa i izjedacavam, jer jesu krvoloci zapada krivi isti koliko i krvoloci rusije.

Jedno su bolesni neonacisti koji biju po civilima i ubijaju decu, a drugo su oni koji se od njih brane.

Da, da, drugo su andjeli bozanski, koji svojim macem pravde kaznajvaju samo zloncice.

Vidis, to je ta postavka. To bajkovito gledanje. To ostrasceno, pristrasno neracionalno - samo je zapad kriv, i rusi su uvek super, rusolfilsko napaljeno glediste.

Ne, Obi, stvari nisu crno bele. Zapad jeste krvolocan i to si u pravu, al je krvolocna i rusija, isto koliko i zapad. Ne, rusija nije bozanska sila, nije raj na zemlji, putin nije boziji izaslanik i nije svetac, koliko god ga ti tako dozivljavoa.

U pitanju su krvave igre careva rata, nista drugo.

Tuzno je jos jednom.. sto em nisi sposoban da to vidis (verujes u kojekakve bajke) em lazes na moj racun da ja "volim ove druge" samo zato jer ti kazem da su ovi tvoje podjednako sljam i olos.

A ja jasno kazem da ne volim nikog od njih.... nazalost.. u tvom svetu sivo ne postoji.. samo pravedni i nepravedni, dobro i zlo, crno i belo... uzasno nezrelo za odraslog coveka.

Подели на овим сајтовима

Nisi pazio na casu - nije nazvao sebe, nego je branio i opravdao one koji to jesu.

Pazio sam odlicno, ali ostrascen si pa imas potrebu da lazes. Nit ih je branio nit ih je opravdavao.

O njima je rekao 2 proste cinjenice:

1. Nisu vise u parlamentu.

2. Kijev ih drzi pod kontrolom (za sad)

(nijedna od te dve cinjenice nisu ni pravdanje ni branjenje osim mozda - u glavi ostrascenog rusofila)

E sad, ti imas potrebu od celog kiejva da napravis naciste - to je tvoj problem. Neracionalnost i ostrascenost.

Hajd da pokusam opet da ti ponovim mozda ti dodje u glavu.

I u kijevu i u novorusiji su PSI RATA. Putin i Nato su carevi rata koji odmeravaju snage preko ukrajne.

I putinu i NATU odgovara Sukob u ukrajni. I zato sukob i postoji. Jer je to odlicno za obe strane.

jedini koji tu ispastaju, koje ti zaboravljas su UKRAJINSKI GRADJANI. Oni koji su tebi najmanje bitni u tvom crno belom savrshenom svetu.

Oni su treca strana koja najvise ispasta.

Подели на овим сајтовима

Управо зато ће бити рата, јер Русија ће ући у рат да се то не деси. Тј. неће чекати 5.-и октобар и економско урушавање земље, економско уништавање војске, него ће напасти прва, што је на неки начин урадила.

Vidis, Obi ovo je ono sto meni smeta. Ja nisam pro zapadnjak ja sam anti-rusofil.

Подели на овим сајтовима

O njima je rekao 2 proste cinjenice: 1. Nisu vise u parlamentu. 2. Kijev ih drzi pod kontrolom (za sad)

3 proste:

3) bez njih bismo izgubili rat.

Zalud je da zmuris na takve stvari, ljudi lepo koriste neonacizam potpuno javno, i nije ih ni sramota.

Takvi jesu bez ostatka zasluzili najteze kazne.

Подели на овим сајтовима

Jedni su spalili gomilu civila bez oruzja u zradi, drugo su oni koji sa takvima nece da budu u istoj drzavi.

A veci deo obicnog naroda? Ili gleda da se skloni od rata (10.000+ dezertera i begunaca od mobilizacije u Ukrajini), ili gleda da odbrani ono malo sto ima, ako to vec mora, kao sto to cine u krajevima koji su trenutno zahvaceni sukobima.

Dakle, samo ideoloski zaslepljen um moze da poistoveti ovakve doslovno katastrofalne krajnosti, a ti radis upravo to.

Prema tome, ne znam sta drugo da ti kazem, osim da je takvo razmisljanje bas zaista daleko od Hrista i hriscanstva...

Нема везе са темом, а ни са комуникацијом.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ne, Obi, stvari nisu crno bele. Zapad jeste krvolocan i to si u pravu, al je krvolocna i rusija, isto koliko i zapad.

Kako da ne, idu po svetu isto tako i glume policajce, kradu resurse drugim drzavama, i tako to.

Ne vredi pricati ljudima koji stvarno jesu zaslepljeni.

Подели на овим сајтовима

Пријавила obi-wan спамовање већ "гломазне" теме, бахато понашање и двоструке аршине.

Imas cast da budes prva koju cu da stavim na listu za ignorisanje.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...