Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

@Pravoslavni Srbin

U nekim porukama unazad, i u ovoj koju sam sad uklonio, klikom na link koji stavljas otvara se prozor za download necega. Sta je to tacno u pitanju? Zasto bismo ista downloadovali na ovakvoj temi? Da nisi mozda hteo da stavis link na clanak ili neku sliku?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

http://youtu.be/a4AUsD1G45I

Орловка (село код Доњецка): после "ослобођења" рушење споменика Лењину

Лењин је створио Украјину као једну од чланица СССР-а

Подели на овим сајтовима

@Pravoslavni Srbin

U nekim porukama unazad, i u ovoj koju sam sad uklonio, klikom na link koji stavljas otvara se prozor za download necega. Sta je to tacno u pitanju? Zasto bismo ista downloadovali na ovakvoj temi? Da nisi mozda hteo da stavis link na clanak ili neku sliku?

Ма имам проблем кад постављам слике, и хтео сам више пута да питам модераторе, због чега је то, али никако да то урадим...

Подели на овим сајтовима

http://youtu.be/a4AUsD1G45I

Орловка (село код Доњецка): после "ослобођења" рушење споменика Лењину

Лењин је створио Украјину као једну од чланица СССР-а

Е а најгоре је кад они руше Лењина, а Лењин им је први признао и нацију, дао државу и поклањао им територије.

И мрзео Русе, готово исто колико и они.

Али, то показује колико су они шизофрени, ти ,,украјински националисти"...

Подели на овим сајтовима

Е а најгоре је кад они руше Лењина, а Лењин им је први признао и нацију, дао државу и поклањао им територије.

И мрзео Русе, готово исто колико и они.

Али, то показује колико су они шизофрени, ти ,,украјински националисти"...

Они га мрзе као комунисту, као неонацисти. На сличан начин као усташе Тита.

Подели на овим сајтовима

Они га мрзе као комунисту, као неонацисти. На сличан начин као усташе Тита.

Па не их баш рекао да све усташе мрзе Тита.

Националистима је ваљда њихова нација изнад идеологија.

А ако је неко учинио корист за њихову нацију, треба бар да га поштују, а не да га мрзе. Не, они га мрзе зато што је он, у њиховој шизофреној свести, ,,великоруски месијаниста" (имаш то код идеолога њихове идеологије, најпозтнатији је на пример Дмитро Донцов са својом књигом ,,Дух Русије") и зато што је он један од симбола ,,московитске окупације", итд.

Подели на овим сајтовима

23.30 - Амерички обавештајци тврде да нема доказа да је Москва директно умешана у обарање малезијског авиона на истоку Украјине, преноси АП.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Па не их баш рекао да све усташе мрзе Тита.

Националистима је ваљда њихова нација изнад идеологија.

А ако је неко учинио корист за њихову нацију, треба бар да га поштују, а не да га мрзе. Не, они га мрзе зато што је он, у њиховој шизофреној свести, ,,великоруски месијаниста" (имаш то код идеолога њихове идеологије, најпозтнатији је на пример Дмитро Донцов са својом књигом ,,Дух Русије") и зато што је он један од симбола ,,московитске окупације", итд.

Не знам колико пратиш ( а ја пратим ) усташке сајтове нема ту говора о љубави према Титу. За њих је Тито сатрап и убица.

Подели на овим сајтовима

Не знам колико пратиш ( а ја пратим ) усташке сајтове нема ту говора о љубави према Титу. За њих је Тито сатрап и убица.

Е па ок. Добро, не мора да значи да сви тако размишљају, али ок. 

Али, поента је да украјински националисти о којима овде причам, виде Лењина као ,,великоруског месијанисту" и ,,московитског окупатора".

За њих је комунизам ,,израз руског месијанизма", што је, сложићеш се, глупост.

Подели на овим сајтовима

Е па ок. Добро, не мора да значи да сви тако размишљају, али ок. 

Али, поента је да украјински националисти о којима овде причам, виде Лењина као ,,великоруског месијанисту" и ,,московитског окупатора".

За њих је комунизам ,,израз руског месијанизма", што је, сложићеш се, глупост.

Исто то усташе говоре за Тита и комунизам у Југославији. Тито је за њих настављач великосрпске Југославије. А комунизам је србоћетнићки комунизам.

Сложићеш се да је то глупост.

Подели на овим сајтовима

Исто то зсташе говоре за Тита и комунизам у Југославији. Тито је за њих настављач великосрпске Југославије. А комунизам је србоћетнићки комунизам.

Сложићеш се да је то глупост.

Наравно да је глупост...

Подели на овим сајтовима

23.30 - Амерички обавештајци тврде да нема доказа да је Москва директно умешана у обарање малезијског авиона на истоку Украјине, преноси АП.

Посебно је занимљив овај део где одмах пошто признају да немају доказе за своје раније тврдње (о руској кривици), кажу да је Русија ипак крива:

Међутим, амерички обавештајци оцењују да је Русија "створила услове" за обарање, наоружавши проруске борце.

Подели на овим сајтовима

Иначе, занимљив је тај фенемонен унијатске русофобије. Исти је као усташка србофобија. 

Не знам да ли сте читали књигу ,,Дух Русије", која представља манифест те њихове русофобије.

Такве лажи и клевете су усташе говориле на рачун српског народа.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...