Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

19:00  Лавров саветује да се ни не помишља о нападу на Крим - Руски министар спољних послова Сергеј Лавров не би никоме саветовао ни да помишља о оружаном нападу на Крим и повратку полуострва у састав Украјине.

„Никоме не саветујем да то ради. Ми имамо доктрину националне безбедности у којој су тачно предвиђени кораци које ћемо предузети“, рекао је Лавров на конференцији за штампу после састанка са италијанском шефицом дипломатије Федериком Могерини.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Већ други дан воде се жестоке борбе за аеродром (у окружењу под контролом хунтиних трупа) код Лугањска... Јуче су авиони кијевске хунте бомбардовали положаје Народне Армије, која покушава да освоји аеродром...

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је Северск напуштен током ноћи и да су хунтине трупе ушле у град...

Ако се ова информација покаже тачном угрожени су градови Северодоњецк и Лисичанск...

Подели на овим сајтовима

Ромејац, јеси наишао на ово, да ли је тачно? 

Окачили су дете на рекламни пано, а чим се појавио отац-устаник - одмах су га убили

У СЛАВЈАНСКУ ЈЕ У ТОКУ СВОЈЕВРСНИ ГЕНОЦИД НАД ЦИВИЛНИМ СТАНОВНИШТВОМ

0315.jpg

• ОЧЕВИДАЦ: „Испоставља се да је бомбардовање било хуманије од овога што се сада догађа у Славјанску. Лешеви једноставно леже на улицама и по становима и кућама. Нико их не рачуна, не региструје, не сахрањује“

У СЛАВЈАНСКУ је започео геноцид над цивилним становништвом.

На интернету су почела да се појављују сведочења очевидаца.

Ево једног од њих.

„Ово је видела моја пријатељица Људа, својим очима... Украјинска војска је ушла у град. Они имају информације о томе ко је устаник. Ухватили су жену и мушкарца, завезали су им ноге за оклопне транспортере и вукли живе по тргу, затим су их окрвављене убацили у аутомобил и одвезли некуд. Потом су ушли у стан, узели шестогодишње дете, изнели га на трг, окачили га на рекламни пано. Ту је висило док се није појавио његов отац-устаника. Када је отац дотрчао, они су га одмах стрељали, на очиглед свих.

То су видели Игор и његова кћерка, девојчица се толико потресла да је почела да штуца, рекла је да јој је лоше, а има 12 година. Игор је за секунду узео кћерку и жену и отпутовао у Белгород.

Али, нисам рекла најважније. Они врше чишћење! То се догађа овако: улазе у станове, куће, улазе са псима, мушкарце до 35 године стрељају на лицу места, без суђења и истраге. Без приче, не питају да ли је за Украјину или Новоросију. То их се не... Једноставно их стрељају пред ближњима. Игор говори да је то казнена експедиција, јуче ми је причао. Ја на то плачем, а и он плаче у слушалицу. Он је у шоку. То се све догађало јуче и прекјуче.

Испоставља се да је бомбардовање било хуманије од овога што се сада догађа у Славјанску. Лешеви једноставно леже на улицама и по становима и кућама. Нико их не рачуна, не региструје, не сахрањује“.

Извор је изгледа одавде http://bne.su/news/srochno-iz-slavyanska-vyirvalas-pravda-o-proishodyaschem-v-gorode/

Подели на овим сајтовима

@@Ромејац,

Koliko ovo može biti tačna vest?

Ukrajina rasporedjuje GRAD i OSA sisteme na samoj granici sa Krimom.

http://voicesevas.ru/yugo-vostok/2665-ukraina-styanula-k-granice-s-krymom-ustanovki-grad-i-kompleksy-osa.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ромејац, јеси наишао на ово, да ли је тачно? 

Извор је изгледа одавде http://bne.su/news/srochno-iz-slavyanska-vyirvalas-pravda-o-proishodyaschem-v-gorode/

Највероватније је да је то лаж!

На свашта сам наилазио. Када би се све сабрало изгледало би отприлике овако.

Са стране новоруса:

Фашисти врше депортацију становништва са окупиране територије. Фашисти убијају људе насумично на улици. Упадају у станове и куће и убијају мирне становнике. Масовна су убиства становништва у свим местима која фашистичка хунта контролише. 

Са хунтине стране:

Терористи убијају становнике окупираних градова и села, руска војска бомбардује авионима (а не ми - хунта) становништво а боји се да бомбардује храбру украјинску војску, терористе је послао Путин лично, Православна Црква (РПЦ) је агентура Кремља и она наоружава терористе и сепаратисте разним наоружањем док је Упц (расколничка дружина) национално-патриотска црква Богу угодна (посебно када позива на проливање крви - прим. моја)...

Оно што је заједничко јесте баратање великим бројкама... погинулих, рањених, заробљених...

Подели на овим сајтовима

@@Ромејац,

Koliko ovo može biti tačna vest?

Ukrajina rasporedjuje GRAD i OSA sisteme na samoj granici sa Krimom.

http://voicesevas.ru/yugo-vostok/2665-ukraina-styanula-k-granice-s-krymom-ustanovki-grad-i-kompleksy-osa.html

Наишао сам на ово. Мислим да је вест тачна. И да хунта довлачи неке снаге (мада сумљам да су то вишецевни бацачи). А то место Стрелково (туда иде граница - поставио сам негде на почетку сукоба на Криму, извештаје из тог села где су становници поставили блокаде испред села и тражили да село припадне Криму) налази се на веома уском полуострву ширине неколико километара... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...