Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Данас, 18:40
Кијевске власти потрошиле 1,3 милијарде долара на луксузне аутомобиле

Кијевске власти потрошиле су 1,3 милијарде долара на луксузне аутомобиле. Поручено је 75 службених аутомобила. Међу њима су и Toyota Highlander, Toyota Land Cruiser, Chrysler 300.

Нове власти Украјине раније су изјављивале да је државна каса празна и објавили апсолутну штедњу. Дошло је до такозваног секвестера буџета, којим је предвиђено смањење броја социјалних програма.

http://serbian.ruvr.ru/news/2014_05_12/Kijevske-vlasti-potroshile-1-3-milijarde-dolara-na-luksuzne-automobile-9362/

Подели на овим сајтовима

Лавов

Стјепан Бандера се у гробу окреће (коментар испод снимка). Две групе фашиста се побиле међусобно...

Тако су се и у Сирији амерички плаћеници побили између себе...

Подели на овим сајтовима

Ne radi link.

A sve sam pobrkao i nista mi nije jasno, ko je ukrajinska vojska, ko su okupatori, ko je sta?! Izgleda da ovi massmediji uticu na mene.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne radi link.

A sve sam pobrkao i nista mi nije jasno, ko je ukrajinska vojska, ko su okupatori, ko je sta?! Izgleda da ovi massmediji uticu na mene.

Како не ради, мора да ради, мени ради. Ево ти овако:

http://web-tribune.com/tema_dana/posle-danasnjeg-referenduma-ukrajinska-vojska-okupator-na-istoku

Подели на овим сајтовима

Haha bolje biti neplacen sluzbenik nego placen.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Како не ради, мора да ради, мени ради. Ево ти овако:

http://web-tribune.com/tema_dana/posle-danasnjeg-referenduma-ukrajinska-vojska-okupator-na-istoku

A dovoljno je bilo da procitam ime Denis Pušilin. Gde samo bunare ta imena nije mi jasno. Ustvari i dalje mi nista nije jasno, sve je nesto zbrkano. Pa da namerno se brkaju pojmovi, da prosecan zaglupavljeni covek ne bi mogao nista da razume.

Подели на овим сајтовима

Ne kapiram kako se pojedinci raduju separatizmu u Ukrajini,

a isti takav separatizam u Srbiji osudjuju i godinama se bore protivu njega,

ginuci i boreci se hrabro po vazdan na inernetu!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Uzmes lepo i procitas temu od pocetka, i sve ti bude jasno k`o dan, a ne ovako upao si na 500.-oj strani i pametujes nesto bezveze.

Takodje,  vodi racuna sta pricas i ne dotici se casti drugih - sta god ti mislio, nemas ni gram prava da bilo koga vredjas...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

У праву си сто посто.

Кад су Американци отимали Косово, то им није ваљало, али кад Руси отимају од Украјине - то је у реду.

Haha bolje biti neplacen sluzbenik nego placen.

Ваљда боље плаћен, али шта ја знам...   :)

Подели на овим сајтовима

Кијев мора одмах да повуче трупе и плаћенике са југоистока Украјине
9RIAN_02394497.LR.ru.jpg

Фото: РИА Новости

Кијев мора одмах да повуче плаћенике и трупе са југоистока Украјине, изјавио је Виктор Јанукович, који себе сматра легитимним украјинским председником. Према његовим информацијама број жртава међу цивилним становништвом премашио је 300 људи.

Јанукович сматра да су бирачи на референдума на југоистоку Украјине гласали за независност, зато што је стрпљење украјинског народа дошло до крајње границе. У Доњецкој и Луганској области Украјине у недељу је одржан референдум о статусу региона. Према незваничним подацима преко 90% бирача гласало је за независност.

http://serbian.ruvr.ru/news/2014_05_12/Kijev-mora-odmah-da-povuche-trupe-i-placenike-sa-jugoistoka-Ukrajine-3225/
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_05_12/Kijev-mora-odmah-da-povuche-trupe-i-placenike-sa-jugoistoka-Ukrajine-3225/

Подели на овим сајтовима

У праву си сто посто.

Кад су Американци отимали Косово, то им није ваљало, али кад Руси отимају од Украјине - то је у реду.

Ваљда боље плаћен, али шта ја знам...   :)

Makar da se drze po strani ako vec ne mogu biti neutralni, kao za sada sto toboze balansiraju ovi nasi vlastodrsci,

ovako ostrasceno navijacki je nedostojno ponasanje jednog pravoslavnog hriscanina.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...