Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

У Маријупољу ноћас Десни Сектор упао у зграду градског савета коју су држали противници хунте. Хунтине полицијске јединице пружале су подршку фашистима...

Подели на овим сајтовима

Непотврђене вести:

У Ростовској области (Русија, граница са Украјином), примећена је велика колона војних возила која се крећу у правцу Доњецке Републике.

На бочним странама возила пише Мировна Мисија...

http://bloknot.ru/v-mire/mirotvorcheskie-vojska-rossii-na-podstupah-k-donetskoj-oblasti-zametili-voditeli-s-trassy-m4-don.html

Подели на овим сајтовима

Душа ме заболи када видим кроз шта пролази и кроз шта ће проћи напаћен народ. Где си памети...

Могу само да молим Бога да их све уразуми... али то је само мој вапај немоћи... 

Подели на овим сајтовима

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Како се чуди овај момак. 

Заиста много Руских транспортера... :)

Изгледа Путин овим каже доста фашисти и бездушници.

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...