Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

09:20 Милиција Харкова ставила Георгијевске ленте на униформе - Полицијски службеници патролирају по Харкову са Георгијевским лентама окаченим за униформе.

Пре недељу дана, црно-наранџасте ленте постале су незванични симбол бранилаца града од стране проевропских екстремиста, као и присталица нове украјинске власти. " Ми смо народ " , - објаснио је своју одлуку да припадницима милиције каже да ставе ленте, као и оних који стоје у кордону да раздвоје демоснтранте.

У међувремену, почетак нове радне седмице у Харкову је био миран . Грађани журе на метро за време јутарњег шпица, познат је призор. Аутобуси и трамваји такође раде нормално.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

09:30 Аксјонов: Ситуација до маја ће бити мирна - Председавајући Савета министара Аутономне Републике Крим Сергеј Аксјнов уверен је да ће ситуација на полуострву до маја бити мирна. Он је навео ово у интервјуу за "Россијскаа газета". "Мајдана" овде никада неће бити и црног дима. Крим неће успети ! " - Речи су Аксјонова. "Одговорно обећавам да ће Крим до маја бити миран, тих, пријатељски за све националности које живе овде и позивам све раширених руку".

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

09:40 Аксјонов: Оснивање Министарства одбране Крима - На Криму ће се створити министарство одбране, изјавио је премијер Сергеј Аксјонов. "У блиској будућности у Савету министара Крима ће бити ново министарство - Министарство одбране. Сигуран сам да такво министарство морамо да имамо, - рекао је он на свечаности полагања заклетве шефовима безбедносних агенција аутономије. "Крим је показао да он може да се брани."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

08:21 - RUSIJA NAGOMILAVA OKLOPNA VOZILA

Ukrajinska pogranična služba je jutros izvestila da je na ruskoj strani granice, odnosno uskog morskog prolaza koji deli Rusiju i ukrajinski region Krim, uočeno nagomilavanje većeg broja oklopnih vozila.

Veći broj tih vozila se sada nalazi u blizini luke na ruskoj strani kanala Kerč, preko puta istoimenog ukrajinskog grada, izjavio je portparol ukrajinske granične patrole, a preneo Rojters.

On je je takođe rekao da ruski brodovi dolaze i odlaze iz luke Sevastopolj, pomorske baze ruske Crnomorske flote, kao i da su ruske vlasti blokirale signal mobilne telefonije na određenim mestima uz granicu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

10:00 Кривична пријава против украјинског екстремисте - Истражни комитет Русије поднео je кривичну пријаву против лидера "Десног сектора" Дмитрија Јароша због јавних позива на терористичке и екстремистичке активности у Русији.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

10.15 - Граница између Украјине и Русије би могла да буде затворена у најближој будућности, каже заменик украјинског премијера Виталиј Јарема, преноси Итартас.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ajde sad svi lepo stanite u red..i da mi se izvinite za duševni bol koji ste mi nanosili ovih dana ... :D

Jesam li bio u pravu, lepo sam rekao neće biti WW3, stanje će se postepeno smirivati, zapad će na kraju da počne deliti pravdu i postaće mirotvorac i to uz pristanak Rusije..pa sve sam bio u pravu :D

Putin kapitulirao pred zapadom :

Putin pristao na kontakt grupu

Izvor: Tanjug

Berlin -- Ruski predsednik Vladimir Putin složio se (kapitulacija pred zapadom ) s predlogom nemačke kancelarke Angele Merkel o formiranju kontakt grupe za Ukrajinu, saopštila je nemačka vlada.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...