Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

15:20   У Севастопољу делегација из Москве - У Севастопољ је стигао депутат Савета Федерације Николај Валуев.

Nemoj samo da bude ko kad su dolazili Zirinovski i ekipa 1999.godine u Srbiju,

da nam daju cudotvorno oruzje Elipton kojim bi pobedili sve neprijatelje! :)

Подели на овим сајтовима

16:45   Турчинов иде на Крим - У Симферопољ лети  "вршилац дужности председника" Александар Турчинов. Ово је наведено од стране амбасадора Украјине при НАТО-у Игора Долгова. "Постоје кораци који нам дају наду за мирно решавање ситуације. Сада је важно да се избегне сукоб" - рекао је Долгов у Бриселу. Након извештаја Генералштаба украјинског руководства да намерава да пошаље на Крим шефа украјинског Министарства одбране, адмирал Игор Тенијук је рекао да се нада да ће сарађивати са руским колегама по Кримском питању, али ће се прво упознати са ситуацијом .

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ова Украјина ми је често задњих година мирисала (читај: смрдела) на рат! Сада се обистињује, не мирише на добро, мирише на жешће сукобе. Дај Боже да грешим!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

смејем се зато што су будале извисиле за обећане паре са Запада (ЕU, USA, IMF). мада наивност несрећног народа препуштеног неодговорној и корумпираној елити није за смех - није ни хришћански, а није примерено ни од нас Срба који смо исте такве будале.

'Ajde ne pricaj svasta, ima da ih prime u EU odmah, cim isporuce Janukovica Hagu ... A onda se otvara supermarket zvani EU a u njemu sve gratis, samo ides i trpas u kolica a nema ni kasa ni kasirki na izlazu ... To je pravi zivot ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Frljanje sa milijardama na sve strane, sad ce navodno Rusija da ulozi u Krim 5 milijardi dolara!

У међувремену сазнало се да је Министарство за економски развој Русије предложило бизнису да учествује у инвестиционим пројектима у вредности око 5 милијарди долара, планираних за реализацију на територији Крима. Управо тако, а не силом или неком закулисном политиком, о чему не престају да говоре украјински националисти или западни стратези, Москва намерава да подржи регион, који се нашао у ташкој политичкој и економској ситауцији.

http://serbian.ruvr.ru/2014_02_27/Strasti-po-Krimu-0722/

Подели на овим сајтовима

Frljanje sa milijardama na sve strane, sad ce navodno Rusija da ulozi u Krim 5 milijardi dolara!

У међувремену сазнало се да је Министарство за економски развој Русије предложило бизнису да учествује у инвестиционим пројектима у вредности око 5 милијарди долара, планираних за реализацију на територији Крима. Управо тако, а не силом или неком закулисном политиком, о чему не престају да говоре украјински националисти или западни стратези, Москва намерава да подржи регион, који се нашао у ташкој политичкој и економској ситауцији.

http://serbian.ruvr.ru/2014_02_27/Strasti-po-Krimu-0722/

Oстали делови Украјине  неће добити ништа, то сам већ написала на теми и понављам добиће велико НИШТА, Европска унија је постала само пасивни посматрач, заузела место у галерији након што је потпалила ватру, зна да је Русија у пуној снази, могла би да растргне унију. ЕУ је починила озбиљне грешке, Јанукович је заправо био ближе Европи. Сада би Путин требао да спроведе игру да разбуца унију (мишеве)! sHa_sarcasticlol

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

16:15   Украјина није тражила помоћ НАТО - Украјина није тражила помоћ Североатлантске алијансе за решење ситуације на Криму, изјавио је генерални секретар НАТО Андерс Фог Расмусен

jao što laže, ja mislim da mu sad sjedi zajedno s njim i u krevetu cijela ta delegacija

i tamo ga preklinju i dave po cijelu noć da im pomogne i izvuče ih iz te sada ujdurme

relax_the_bombs_are_here_to_help_us_they

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Izbije svetski rat, narod strada nakon toga jedno vreme nije mu ni do kakvog konflikta, zatim resursi se potroše, države u budućnosti nemaju sredstava ni za kakve konflikte. Infrastruktura se izruši, pa je kasnije treba graditi.

Treba nam jedan rat, ali da bude na teritoriji svake veće sile tj. da se ovog puta Amerika ne izvuče bez rata na svojoj teritoriji. I lepo posle rata oslabe i Amerika i Rusija, i EU i onda ko preživi lepo živi u miru i korišćenju tehnologije do koje se došlo za vreme rata, sve dok opet države ne postanu jake da mogu da vode ratove, onda opet iz početka.

Ja kažem treba nam jedan rat ovog puta veći od onog prošlog i ovog puta da bude na svim kontinentima.

Подели на овим сајтовима

Ako si mislio na Djindjica ja cu te sada ovde lepo prijaviti, a ako ne dobijes opomenu, onda se stvarno oprastam

sa meni dragim forumasima ovde.

Koliko je meni poznato kovanicu "Đitler" je napravio bloger Dulniker za Đilasa i ne odnosi se na Đinđića.

Ko god je upotrebio za Đinđića omašio je nekoliko puta.

Подели на овим сајтовима

19:47 - NATO: MOŽETE SE PRERAČUNATI, RUSIJA: NE PROVOCIRAJTE
Nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin naglo naredio velike vojne vežbe u blizini granice s Ukrajinom, što je mnogima bio signal da se sprema odcepljenje strateški važnog i većinski proruskog Krima, uzbunili su se i u NATO-u.

Reakciju službene Moskve nije trebalo dugo čekati i ona se svodi na rečenicu: 'Nemojte nas provocirati.'

- Čim NATO krene da govori o situaciji u Ukrajini, odmah šalje pogrešan signal - stoji u saopštenju koje završava upozorenjem. - Savetujemo sve da se klone provokativnih izjava i da poštuju status Ukrajine kao nesvrstane države.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...