Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Onda nećemo o pravdoljublju. :)

Не знам ко уопште прича о правдољубљу у ситуацији где се два концепта сукобљавају у једној земљи. Ко год да победи, народ очекују тешка времена, ја само пратим вести, не навијам овде. Ал није баш умесно да се бацају овакве или онакве оцене, није здраво за дијалог и информисаност :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

13:14 - RUSIJA GARNTUJE BEZBEDNOST

Moskva je danas ukrajinskom predsedniku Viktoru Janukoviču garantovala bezbednost "na teritoriji Rusije".

Janukovič je viđen u moskovskom Hotelu "Ukrajina", a sada se nalazi u odmaralištu ruske vlade u mestu Barvika, u blizini grada.

"Moram da zatražim od Rusije da mi osigura ličnu bezbednost od ekstremista", saopštio je danas Janukovič, navodi AP.

Ubrzo su ruski mediji, pozivajući se izjavu neimenovanog predstavnika vlade, javili da je Janukovičevom zahtevu za zaštitom "udovoljeno na teritoriji Rusije".

Janukovič je prošle nedelje pobegao iz Kijeva, ali je u današnjem saopštenju naveo da se i dalje smatra legitimnim šefom ukrajinske države.

Ma bre ce mu daju i pocasno drzavljanstvo kao i Miri Markovic. nema frke, nego je smesno da njega ovde bilo ko

naziva nekakvim predsednikom.

Подели на овим сајтовима

Свако прихвата и подржава највеће олоше када му је то у интересу, нема то везе са једном државом на свету, све државе тако раде, нема ту емоција или моралисања. 

Pa ono jes da si u pravui jer najveci olos zivi u Svajcarskoj, Monaku nego zive nekako anonimno, meni je smesno da

se Rusi .......RECNIK!....... i pricaju da je on zvanicni predsednik i da je pod okriljem zakona u Rusiji.

Подели на овим сајтовима

Edit: 

Slovačku da ni ne spominjem, kad bi bili kao ona pred ulazak u EU što je bila to bi bili već na konju. 

Da se Československo nije raspalo i da se o tom odlučuje tek sada 1914. 2014.  joooj 

Подели на овим сајтовима

Pa ono jes da si u pravui jer najveci olos zivi u Svajcarskoj, Monaku nego zive nekako anonimno, meni je smesno da

se Rusi ......................... i pricaju da je on zvanicni predsednik i da je pod okriljem zakona u Rusiji.

Ни то није ситуација која није виђана и раније, једино што ми сада пратимо вести.

Ал да не спамујем превише, само нема потребе да се моралише на овој теми, кад моралу овде нема места, за коју год страну да се неко определи :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako si mislio na Djindjica ja cu te sada ovde lepo prijaviti, a ako ne dobijes opomenu, onda se stvarno oprastam

sa meni dragim forumasima ovde.

Bas na njega sam mislio. A sta, on ima neku zastitu poput Tita? Lik i delo i slicne glupèosti? Ako nema Milosevic nema vala ni on koji je greskom zavrsio medju srpskim velikanima.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

RTS

13.50 - Парламент Крима донео одлуку да распише референдум о будућности тог региона.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

12:40  ЕУ третитра Турчинoва као председника Украјине - Представник Оливије је рекао да украјински парламент легитимиман, као и одлука о смени председника Виктора Јануковича и именовање Турчинова као привременог шефа државе. Што се тиче Брисела, Турчинов је легитимни председник Украјине.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

13:30  Козаци кренули према Криму - Кримски канал АТП: из Геленџика и Туапсе стижу информације о хиљадама војних возила на граници са Кримом. Говори се и о три аутобуса са Козацима која су стигла у Керч из Русије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

RTS

13.50 - Парламент Крима донео одлуку да распише референдум о будућности тог региона.

13.50 - Парламент Крима донео одлуку да распише референдум о будућности тог региона. Референдум ће бити одржан 25. маја.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

14:30   У Криму реферндум о отцепљењу - У Криму ће се одржати референдум о отцепљењу. Истовремено Војска и украјинскo Министарство одбране охрабрује људе да не подлежу "провокацијама" због погоршања ситуације на Криму .

О искључивање насилних сценарија у Криму сложили су се Координациони одбор за организацију Севастопоља, градоначелник Алексеј Чали и начелник Генералштаба Оружаних снага Украјине, адмирал Игор Иљин.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...