Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

16: 35   МСП РФ ће обезбедити видео доказе како су екстремисти проузроковали хаос у Кијеву -  Министарство спољних послова Русије је саопштило да ће обезбедити ЕУ и ОЕБС-у видео доказе како су екстремисти проузроковали хаос и разарања у Кијеву.  "Ми смо дубоко забринути због онога што се дешава у Украјини и посебно, према томе како запад коментарише ситуацију и како покушава да утиче на њу", саопштено је у МСП-у.

"Западни медији не воле да причају о томе да су нереди у организацији екстремиста. Можда управљачке европске структуре не знају како екстремисти, представљају себе као "цивилне" акције. "

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Јединица "А" Специјални Оперативни Центар Украјинске Безбедносне Службе позната као група Алфа и друге оперативне снаге у Кијеву упркос страховитом притиску и претњама од стране власти побуњеника одбили су да оду на Крим.

Подели на овим сајтовима

Молимо се да се сачувају невини животи, храмови и људскост. 

На неки начин осећам да је ово добро, игра је завршена и стигли су пред врата циља као и раније кроз историју.

Мислим да је сада право време да кроз молитву сачувамо православље. 

Господе Боже благи спаси и сачувај невин народ у Украјини, поштеди их патње и мука. Господе молим ти се да ови иако немили догађаји заврше на добро, коначном победом добра над злим, и уједињењем православних душа свуда кроз молитву и љубав. Амин

(Господе помени и отете монахиње из Сирије)

Подели на овим сајтовима

У граду Суми на североистоку Украјине (на граници са Русијом), расколници Денисенкове "цркве" претили су да ће засути катедрални храм молотовљевим коктелима. Претходно су покушали да отму епархијску управну зграду. 

Пред зграду сумске епархијске управе дошло је 10-ак људи који су изнели ултиматум захтевајући да се отвори храм Преображења Господњег (Преображенски Сабор), за денисенковог "епископа" да он може "служити" у њему и ако ја то желим могу служити са њим - рекао је Архиепископ сумски и ахтирски Евлогије - они су рекли да су бесни што се епархија Сумска не моли за "жртве мајдана".

Захваљујући козацима успели смо да их савладамо и избацимо из зграде. Пре одласка претили су да ће сав "Мајдан" доћи овде и да ће засути епархију молотовљевим коктелима. Православни верници у граду Суми после овога догађаја окупљају се да чувају храм и да се моле за мир.

Подели на овим сајтовима

Вођа странке Отаџбина ("Батькивщина") изјавио је да би певаљка Руслана могла постати члан владе...

Подели на овим сајтовима

Наиђох на ово на интернету уз објашњење да је нападнута  јер је хтела да стави цвеће на споменик Лењину...

1922362_478287835611207_1066391114_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1922362_478287835611207_1066391114_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Јединица "А" Специјални Оперативни Центар Украјинске Безбедносне Службе позната као група Алфа и друге оперативне снаге у Кијеву упркос страховитом притиску и претњама од стране власти побуњеника одбили су да оду на Крим.

Odakle ti ova informacija?

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Наиђох на ово на интернету уз објашњење да је нападнута  јер је хтела да стави цвеће на споменик Лењину...

1922362_478287835611207_1066391114_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1922362_478287835611207_1066391114_n.jpg

Мислим да је ово неки "перформанс", не ради се о стварном нападу на "старицу". Гледао сам на неком сајту, али не сећам се ком.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...