Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

20:05 Према подацима Министарства здравља, у сукобима у Кијеву убијено je 82 људи. У болнице се пријавило 622 повређених, од којих је више од 400 остало у болници.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Јулија је окупљенима на Тргу Независности ("евромајдану") рекла:

Уверена сам да ће Украјина у скорије време бити члан Европске Уније и онда ће се све променити!

Подели на овим сајтовима

Уверена сам да ће Украјина у скорије време бити члан Европске Уније и одна ће се све променити!

Samo da isporuce Janukovica i ualze u EU ...I onda plate od 1000-2000 € ...

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Уверена сам да ће Украјина у скорије време бити члан Европске Уније и одна ће се све променити!

eto, samo kad bi još to čut mogli svi ti koji su izginuli radi toga, da barem znaju radi čega je to bilo, no, njima je sad to svejedno

Подели на овим сајтовима

Da, promijenice se lopovi na vlasti.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

20.35 - Јанукович би требало да се врати овде и суочи са демонстрантима, поручила Јулија Тимошенко са Трга независности у Кијеву.

I da izvrsi harakiri na trgu.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Ukrajina će nažalost proći kao i Libija, uništena, jadna i bedna. Od Rusa neće dobiti pare od EU neće dobiti pare a vođe "revolucije" uskoro će postati narodni neprijatelji. Vladu će zauzeti radikalni banditi, to su videli i Srbi, samo će još više da pogoršaju situaciju, pa će se ići na nove izbore i ponovnom približavanju Rusiji ali sa malo koristi po Ukrajinu. Teoretski mogla bi se podeliti na dva dela ali ja ne verujem da bi Zapadni deo bio odmah primljen u EU niti baš rado pozdravljen od njih. Uostalom puštanje na slobodu Tymoszenkowe, kojoj je dokazana korupcija i pljačka je dokaz ovome što pišem. Nigde u normalnim zemljama osim banditstanskim nemože parlament da pušta lopove na slobodu ali banditi u banditstanskim zemljama imaju zaštitu parlamenta.

Ovo je obicna farsa, predsednik Ukrajine se bira direktno na izborima a ne u parlamentu,

U stvari, drzavni udar. kao u Juznoj Americi ...

Ne, nepoznaješ situaciju, Ukrajinci imaju konstituciju iz 2004 godine, po njoj imaju 10 dana za stvaranje nove vlade. Problem je što nemaju pare a bez para mogu samo da zvižduću. Po meni neće hteti da stvaraju vladu jer bi onda morali da uvedu red među banderowce, ne znam na srpskom kako se kaže, onaj koji nosi zastavu, zastavnici, oni hoće vladu bez Kliczka, Jacyniuka ili Timoszenko. Predsednik je lukavo uradio što se sklonio iz Kijowa. Mogao je siguran sam da ode za Rusiju ali on će sad sačekati da opozicija pokaže Evropi da je sposobna da zavede red. Siguran sam da opozicija nije do toga spremna a banderovci imaju jaku strukturu, naoružani su i spremni su na sve.

Подели на овим сајтовима

Samo da isporuce Janukovica i ualze u EU ...I onda plate od 1000-2000 € ...

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

eto, samo kad bi još to čut mogli svi ti koji su izginuli radi toga, da barem znaju radi čega je to bilo, no, njima je sad to svejedno

Мед и млеко само што нису почели да теку у Украјини...

Мада ми се чини (не дај Господе) да ће бити црвене боје...

Подели на овим сајтовима

Ukrajina će nažalost proći kao i Libija, uništena, jadna i bedna. Od Rusa neće dobiti pare od EU neće dobiti pare a vođe "revolucije" uskoro će postati narodni neprijatelji. Vladu će zauzeti radikalni banditi, to su videli i Srbi, samo će još više da pogoršaju situaciju, pa će se ići na nove izbore i ponovnom približavanju Rusiji ali sa malo koristi po Ukrajinu. Teoretski mogla bi se podeliti na dva dela ali ja ne verujem da bi Zapadni deo bio odmah primljen u EU niti baš rado pozdravljen od njih. Uostalom puštanje na slobodu Tymoszenkowe, kojoj je dokazana korupcija i pljačka je dokaz ovome što pišem. Nigde u normalnim zemljama osim banditstanskim nemože parlament da pušta lopove na slobodu ali banditi u banditstanskim zemljama imaju zaštitu parlamenta.

Ne, nepoznaješ situaciju, Ukrajinci imaju konstituciju iz 2004 godine, po njoj imaju 10 dana za stvaranje nove vlade. Problem je što nemaju pare a bez para mogu samo da zvižduću. Po meni neće hteti da stvaraju vladu jer bi onda morali da uvedu red među banderowce, ne znam na srpskom kako se kaže, onaj koji nosi zastavu, zastavnici, oni hoće vladu bez Kliczka, Jacyniuka ili Timoszenko. Predsednik je lukavo uradio što se sklonio iz Kijowa. Mogao je siguran sam da ode za Rusiju ali on će sad sačekati da opozicija pokaže Evropi da je sposobna da zavede red. Siguran sam da opozicija nije do toga spremna a banderovci imaju jaku strukturu, naoružani su i spremni su na sve.

Na Wikipediji sam nasao da se predsednik bira na izborima direktno a ne u parlamentu.

A vlada je nesto drugo, oni su u parlamentu smenili predsednika a ne vladu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

20:35 САД су позвале на формирање владе националног јединства у Украјини, позивајући обе стране да се оконча насиље и да учествују у демократском дијалогу. Бела кућа је, такође, изразила спремност да сарађује са ЕУ и Русијом у циљу обнове јединства у Украјини.

Kakvo licemerje.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ovi su legendarni. Protesti, protesti i samo protesti...do eshatona. :))

23:23

Ultra-Radical Ukrainian opposition group Right Sector said on Saturday it would continue protests in the capital Kiev despite parliament's vote to oust President Viktor Yanukovich.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...