Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Господе спаси и помилуј. Сачувај народе православне и све људе добре.

Подели на овим сајтовима

42-55285103.jpg?w=720

Као да није стварно, као да је из холивудског филма... страшно!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Neke stvari su sigurne, a to je da EU i SAD nije briga oce li ukrajinci ziviti bolje ili ne.

Lepo čovek objasnio u čemu je stvar.

Realno, mi ne znamo kakva je situacija tamo bila pre protesta, niti kakva će biti nakon protesta, ali sam metod je prilično sličan protestima kojih se sećam, 1996. i 2000. u Beogradu.

Ово је дил Руса и Амера...

Малорусија треба да престанде да постоји..

то је истина...ово је само припрема...

лепо ће се поделе на унијатски и Руски...и ћаолина...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...