Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

пре 6 минута, Таша рече

Hvala na ovakvom zapazanju Obi. Posto iz dana u dan sve vise mizoginije na forumu od strane nekih forumasa. Lepo je znati da ima i takvih mukaraca kao i ti. 

Me`s cini da je to sve vise neka zafrkancija, ne bi to mnogo racunao u nesto stvarno ozbiljno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Таша рече

Posto iz dana u dan sve vise mizoginije na forumu od strane nekih forumasa.

Који су ти? :)

Занимљиво како жене сваку критику и слично одмах проглашавају за "мржњу". Не верујем да има овде ико да се не слаже са Обијем, само смо отвореног ума и све анализирамо. Нема никакве "мржње".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Ja sam kao bebac odrastao na tom šundu devedesetih, a onda sam počeo da igram Vice City i drastično mi se popravio muzički ukus i već negde sa 15 godina sam postao metalac i ostao do danas.

Човече ти имаш све предуслове за успех у аграр металу. :D

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Grizzly Adams рече

Занимљиво како жене сваку критику и слично одмах проглашавају за "мржњу". Не верујем да има овде ико да се не слаже са Обијем, само смо отвореног ума и све анализирамо. Нема никакве "мржње".

Ako se u ovome ogleda tvoj otvoreni um i analiza, stvarno mi te je zao. "Да је одговорио "шта оћеш, п... ти м.... видиш да снимам видео", то би онда била можда здрава расправа. Овако..."   Jedan detalj a imas ih mnogo ali me mrzi da ih kopam sada. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Neša_ рече

To je samo fora, da bi izgledalo kao nekakva misterija.

@Лапис Лазули , šta ćemo sa činjenicom da se peti kec može pojaviti samo kod prevaranata? 

Haha true :smeh2: 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Таша рече

Ako se u ovome ogleda tvoj otvoreni um i analiza, stvarno mi te je zao. "Да је одговорио "шта оћеш, п... ти м.... видиш да снимам видео", то би онда била можда здрава расправа. Овако..."   Jedan detalj a imas ih mnogo ali me mrzi da ih kopam sada.

Шта је ту чудно?

Ако ти се неке издере без разлога пред целим светом, а ти му се још извињаваш онда то дефинитивно није "здрава расправа". Показује незрео и неравноправан однос. Ако узвратиш равноправно онда је то "здрава расправа".

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Cekaj sad, dobro... ima tu obostranog preterivanja, i muskih i zemskih, ali nemojte sad da to unapredjujemo u odbojnost, a posebno ne u mrznju. Siguran sam da ovde nema bas nikog ko bi bio takav. Razlikujemo se, nista drugo nije u pitanju.

Evo npr., odma` mogu da kazem da iz procitanog ima stvari kod, recimo, Grzlija sa kojima se uopste ne slazem, jer je moj dozivljaj - ocigledno - znatno drukciji. Ali sam siguran 1000% da prosto nema sanse da je to bilo koji oblik netrpeljivosti, niti sta blizu toga.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Ако ти се неке издере без разлога пред целим светом, а ти му се још извињаваш онда то дефинитивно није "здрава расправа". Показује незрео и неравноправан однос. Ако узвратиш равноправно онда је то "здрава расправа".

Upravo suprotno. Postajes isti kao taj neko ... Tvoje poimanje uzvracanja i "zdrave rasprave" je u slucaju da je ona njega prva poslala u PM pa on uzvratio istom merom. Iz "onog" snimka vidim da kod njih nema mesta za takvu vrstu konverzacije , ali dobro, ti si otvorenog uma i analitican, bolje poznajes prilike.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Upravo suprotno. Postajes isti kao taj neko ... Tvoje poimanje uzvracanja i "zdrave rasprave" je u slucaju da je ona njega prva poslala u PM pa on uzvratio istom merom. Iz "onog" snimka vidim da kod njih nema mesta za takvu vrstu konverzacije , ali dobro, ti si otvorenog uma i analitican, bolje poznajes prilike.

Она њега јесте послала у ПМ и то веома безобразно.

Да би однос био равноправан и здрав, неопходно је да особе могу да се супротставе једна другој равноправно. Ја на оном снимку видим један потпуно неравноправан, асиметричан однос. Она сикће на њега као звер, а он се извињава... Не разумем како је то "добро"? Јасно да не треба да постанеш исти као тај други (ако тај други не ваља), али не треба да дозволиш да те неко малтретира. Био мушко или женско. Биле су својевремено неке теме о мушкарцима пијаницама, насилницима итд. па сам женама исто саветовао - немој да трпиш малтретирање него се покупи и иди. Такав однос није добар и не исплати се.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Она њега јесте послала у ПМ и то веома безобразно.

Да би однос био равноправан и здрав, неопходно је да особе могу да се супротставе једна другој равноправно. Ја на оном снимку видим један потпуно неравноправан, асиметричан однос. Она сикће на њега као звер, а он се извињава... Не разумем како је то "добро"? Јасно да не треба да постанеш исти као тај други (ако тај други не ваља), али не треба да дозволиш да те неко малтретира. Био мушко или женско. Биле су својевремено неке теме о мушкарцима пијаницама, насилницима итд. па сам женама исто саветовао - немој да трпиш малтретирање него се покупи и иди. Такав однос није добар и не исплати се.

Nema potrebe da mi objasnjavas bilo sta. Vrlo dobro razumem. Nacin na koji ti savetujes, analiziras i otvaras um je meni neprihvatljiv. U pomenutom slucaju vulgaran i nekulturan. 

"Она сикће на њега као звер"  sa "hvala ljubavi, hvala ti jel tako treba da kazes" :))   bar si me nasmejao, za to ti hvala. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Таша рече

"Она сикће на њега као звер"  sa "hvala ljubavi, hvala ti jel tako treba da kazes" :))   bar si me nasmejao, za to ti hvala. 

Можеш ти да се смејеш, али то је било крајње понижавајуће и ружно.

Да је случајно изашао снимак где се он према њој тако понаша, друга песма би се певала.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Она сикће на њега као звер, а он се извињава... Не разумем како је то "добро"?

To ti je jevandjelski dobro... "trpeci potrpeh Gospoda, i uslisi me"... mada, iz tog trpljenja zena ume da ponekad izvuce sasvim pogresne zakljucke...

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Grizzly Adams рече

Zašto je dopustio da stvari dođu dotle? Sigurno ih u svoje vreme nije sekao i na svakom ispitu koji je stavljan pred njega on je padao i padao i posredno doveo stvar do ove tačke. Ne može ona ni na koji način da ga uceni ako joj on to ne dopusti. A ako je dopustio onda je slabić. A ako je slabić onda mu tako treba, ali ne u smislu kazne, već da se, ako ni zbog čega drugog, trgne zbog ovakvih neprijatnosti jer mu preti opasnost da opravdano zadobije etiketu šonje i papučara.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

To ti je jevandjelski dobro... "trpeci potrpeh Gospoda, i uslisi me"... mada, iz tog trpljenja zena ume da ponekad izvuce sasvim pogresne zakljucke...

Јеванђелски је можда добро, али брачно није добро никако.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...