Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

пре 1 сат, Снежана рече

не знам, никада нисам доживела да ме неко воли више од мојих пара :D

Ovo je los uticaj Grizlija na tebe!  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, obi-wan рече

Ovde moram da stanem, post je tek poceo... :smeh1:

ахам, и ти држиш ум свој у аду и не очајаваш исто ко и ја :smeh1:

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

ахам, и ти држиш ум свој у аду и не очајаваш исто ко и ја :smeh1:

Sve znas, nemam kud` da se sakrijem... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 11/26/2013 at 19:16, Ključ рече

Ako je nezgodno ovako, nek bude i podela na zenu vernik i zenu ateist, mada tek onda ima da nastupi buckurish...

Mislim da nema bas toliko velike razlike, ali i to je teza pa demantujte....

I ja misim da nema neke velike razike, ako pričamo uopšteno.

Materijalizam kod žena, a i kod muškaraca, je uslovljen evolucijom.

Muškarcu su potrebni resursi jer tako privlači žene, ženama su potrebni resursi jer tako obezbedjuju svoje potomstvo.Muškarac sa resursima priža sigurnost i veće su mu šanse da se razmnožava.

Подели на овим сајтовима

Alef nula!!!

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Дејан рече

Muškarcu su potrebni resursi jer tako privlači žene, ženama su potrebni resursi jer tako obezbedjuju svoje potomstvo.Muškarac sa resursima priža sigurnost i veće su mu šanse da se razmnožava.

...osim ako ne gleda ruske bajke dok je mala ili ima romanticno nepopravljivu mamu, koja je ubedi da ljubav pobedjuje sve i da je jedino bitna u zivotu...a sve ostalo se stekne.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Дејан рече

Разлика је што мушкарац кад му требају ресурси засуче рукаве и крене да ради.

Жена кад јој требају ресурси тражи мушкарца који ће да засуче рукаве... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

I to je težak rad...

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ninaana рече

I to je težak rad...

много тежак, бара мала а крокодила пуно :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

Разлика је што мушкарац кад му требају ресурси засуче рукаве и крене да ради.

Dobro je ako muškarci ne počnu da traže pare ženi... Znam i za takva iskustva :whackado:

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Trifke рече

Ovo je los uticaj Grizlija na tebe!  :))

Ако ниси знао  ми  смо из  породице Адамс, брат и сестра по бабине линије, Гризли и Мортиша,паре су нам у крви. :smeh1:

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, BiljanaM рече

Dobro je ako muškarci ne počnu da traže pare ženi... Znam i za takva iskustva :whackado:

волим и ја позориште, ал` не у својој кући :D

• Хахаха 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

волим и јапозориште, ал` не у својој кући :D

Jedno ozbiljno pitanje za tebe. Zamisli: udata si za coveka koga volis ali zbog nekih nepredvidjenih okolnosti on izgubi posao i posle iako se trudi nikako ne moze da nadje drugi ili nadje nesto sto mu ne donosi ni pola od onoga sto je pre zaradjivao. Da li bi ga izdrzavala? 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Trifke рече

Jedno ozbiljno pitanje za tebe. Zamisli: udata si za coveka koga volis ali zbog nekih nepredvidjenih okolnosti on izgubi posao i posle iako se trudi nikako ne moze da nadje drugi ili nadje nesto sto mu ne donosi ni pola od onoga sto je pre zaradjivao. Da li bi ga izdrzavala? 

и сад озбиљно да ти кажем, непридвидиве околности те чекају сваки дан, тако да изгубити посао није никаква непредвидива околност, те бајке само комуњаре могу да подмећу људима. Наравно да бих га издржавала, али то не  значи да бих гледала како пада у бедак и одустаје или у немогућности да нађе бољи посао блеји код куће и неће да ради и лошије плаћен посао.

А све ово ти причам не као претпоставку, него као неко ко је имао периода када је живео као  царица и периода када сам устајала са мишљу шта деци дати тог данада једу, па смо преживели и то је прошло.

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...