Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 7 минута, Neša_ рече

Naprotiv. Nije do priče, jer koliko god vi tvrdili da je to generalizacija, ipak nije i malo njih sa foruma se pronalazi u onome što sam pisao.

Problem je i u vrlo malom broju žena zainteresovanih za upoznavanje, naspram mnogo muškaraca. Privlačni imaju daleko veće šanse. Ovi drugi veoma veoma male i gotovo nikakve.

Valjda ja znam kako je teklo privatno dopisivanje i do kog momenta.

e Neso kad ovo budeš mogao svaka će da padne :tongue: Pravo u centar :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 49 минута, Neša_ рече

Valjda ja znam kako je teklo privatno dopisivanje i do kog momenta.

Naprotiv. Nije do priče, jer koliko god vi tvrdili da je to generalizacija, ipak nije i malo njih sa foruma se pronalazi u onome što sam pisao.

Problem je i u vrlo malom broju žena zainteresovanih za upoznavanje, naspram mnogo muškaraca. Privlačni imaju daleko veće šanse. Ovi drugi veoma veoma male ili gotovo nikakve.

Neso druze, podji od sebe. Ako se tebi devojka ne svidi fizicki i ti izgubis interesovanje za nju. Tako je i sa njima. Sta sad nemas potrebe da generalizujes. Prihvati to tako i idi dalje.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Neša_ рече

Nema dalj4e.

Ali nema ni istine u priči pojedinih o tome kako im nije tako bitan seks, fizički izgled i materijalni status muškarca.

Eto konacno si priznao. Pojedine, promeni ugao gledanja, nadji neke kojima to nije prioritet. Ne iznosi tako losa misljenja. Ako te je povredila jedna, dve, tri polako budi pozitivan naisao ti je los period, svako ima te periode u zivotu. Naici ce i neka koja je oke.

пре 10 минута, Muramasa рече

Ja imam i veću kontrolu. Može da mi se svidi i fizički, ali ako razum konstatuje da treba da ugušim ono što osećam, ja to i uradim. Onda nema dalje.

Oke.

Ako je samo sa tvoje strane slazem se da treba ugusiti to radimo svi samo neko ne moze tako brzo kao ti. :) 

Ali ako je obostrano covek treba da se prepusti. Vidis da se i ti njoj svidjas zasto to ugusiti? Pa to je najlepae osecanje.

Pricam o idealnim uslovima da ti jasno da do znanja da joj se svidjas. ( a ne da ti mislis da joj se svidjas).

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Muramasa рече

I za obostrano sam to radio. Najčešće zbog prepodobnosti, ali sada otvoreno kažem devojci kojoj se svidim da neću još dugo biti u Srbiji.

Oke, kapiram. Nisu one prepodobne sto treba tako da bude, nego ih tako uce da treba da budu takve jer ce ispasti " gresnice" . Pisao sam ti vec razliku izmedju verujucih devojaka i prepodobnih vernica.

Oke, i to nije pogresno sto si radio, lakse ces je zadrzati i osvojiti ako joj ne pokazujes otvoreno emocije i pokazujes se hladan, makar prvih dva meseca a nekad i duze ( tako da razumem sve sto si pisao). Ali to vazi za obicne devojke koje vidjas u gradu i vernice koje flertuju sa verom. Prava verujuca devojka kada oseti da joj uzvracas ljubav i u prvih 3-4 meseca nece pobeci od tebe, cak ce te i vise voleti.

Ako je prava brate ( nebitna je i razlika u godinama, ni daljina, ni njena ubedjenja nista nije bitno. Daj joj sansu, povedi i nju van Srbije, nema potrebe da ides sam. Lepse je udvoje.

Подели на овим сајтовима

39064422_2160056670984279_34744413248395

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Neša_ рече

Nisam ništa priznao. Nemam šta.

Nećemo valjda opet ispočetka.

Ja jesam pozitivan, ali i realan.

Ne delim život na loše i dobre periode. Uvek je isto kod mene.

On se mnogim ženama fizički sviđa. Nema on taj problem.

Nisam rekao da nisi realan, kazem da trebas da prestanes da budes toliko relan i da sudis na osnovu par primeraka.

Ne mozes ni da kazes da se on fizicki svidja devojkama, ti i ne znas kako on izgleda uzivo, nego samo na slikama.

On brate ima stav  a to zene vole i on covek voli sebe a ti ne volis zato i pises lose o zenama.

Подели на овим сајтовима

Brak jeste Sveta Tajna i podrzavam ko to moze i ko to voli al to je veliko odricanje od sopstvene slobode ! Sto bi covek pored toliko zena i mogucnosti tavorio sa jednom jer to preraste u dosadu a dosada treba da se izdrzi sa mnogo zivaca ! Brak mozda u nekim poznijim godinama kad i muskarac i zena budu sigurni da to zele i da ozvanice pred BOGOM a puku mladalacku zaljubljenost vencavati malo mi je licemerno jer se danas i veliki broj crkvenih brakova razvodi a kamoli gradjanskih !! Decu treba praviti i izdrzavati jer to je valjda coveku u savesti a ne po nikakvim zakonima 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

koliko god vi tvrdili da je to generalizacija

Ма, јок, ти само волиш индуктивно закључивање. Од пар случаја направио си општи закључак. Видео си врапце и голубове да лете, па мислиш да ће и кокошке да полете. Неће. Ради шта ти воља. Тролуј, говори истину, лажи, мажи, небитно. Од мене ти доста речено. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Ali nema ni istine u priči pojedinih o tome kako im nije tako bitan seks, fizički izgled i materijalni status muškarca.

Нешице ти једини овде помињеш кекс, толико често да ћу променити мишљење о теби, ја реко ти неки фин момак, а он само мисли на оне ствари , ццц

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Ма то им јесте све битно, не верујем да ће нека то да негира, али то треба свако да прихвати као стварност, а не да кука као слабић, делује јадно.

Имаш две опције:

Прва је да порадиш на себи и побољшаш свој материјални статус, физички изглед и сексуалну моћ. :)))

Или друга, да прихватиш да то промискуитетно-материјалистичко друштво није твој свет, баталиш све и одлучиш да будеш сам, није ни то тако страшно. (-.-)

Подели на овим сајтовима

@Neša_ 

МОЛИМО ТЕ ДА СТАНЕШ НА ЛОПТУ.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...