Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 2 минута, Маријана91 рече

Нема војске - нема снаге

Moram da se umesam. A protiv koga bi ti da ratujes pa ti treba vojska? :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, Sofija_ рече

pa i ti se gadjas citatima, a sigurno i ti imas neki kriterijum u vezi spoljasnjeg izgleda zene, tako da...necemo da se lazemo :tv:

Избацујем цитате понекад као аргумент у разговору, а нисам цитатолог који само цитира да би цитиро и изградио имиџ преподобног или штатијазнамкаквог.

А немам болесне критеријуме по питању физичког изгледа, да загледам делове тела, моји се само тичу хигијене.

И ти си ми нешто сумњива, чим стајеш у одбрану чврстих гузица. :дд

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, todor рече

Избацујем цитате понекад као аргумент у разговору, а нисам цитатолог који само цитира да би цитиро и изградио имиџ преподобног или штатијазнамкаквог.

А немам болесне критеријуме по питању физичког изгледа, да загледам делове тела, моји се само тичу хигијене.

Mozda joj se svidjas.:smeh1:

Onda kreni da vezbas....?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, kordun рече

pa sta ce mi nilski konj od zene

bas si romantican :smeh1:

пре 4 минута, todor рече

znaci cim neko citira svete oce ili bibliju, odma mu se lepi etiketa prepodoban, ako li slucajno napise sta voli da vidi kod muskarca/zene(a realno,kriterijume imaju svi, i muskarci i zene), onda vise nije prepodoban, vec ga svi kamenuju i ismevaju..e pa nece da moze...lako se lepe etikete prepodoban, zna se koji su sveti i koji su prepodobni i kako i zasto su to postali, a mi svi(pravoslavni)treba da se trudimo da budemo barem milioniti deo istih, jer smo skupo placeni, a nistavni smo i ne zasluzujemo.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Sofija_ рече

znaci cim neko citira svete oce ili bibliju, odma mu se lepi etiketa prepodoban, ako li slucajno napise sta voli da vidi kod muskarca/zene(a realno,kriterijume imaju svi, i muskarci i zene), onda vise nije prepodoban, vec ga svi kamenuju i ismevaju..e pa nece da moze...lako se lepe etikete prepodoban, zna se koji su sveti i koji su prepodobni i kako i zasto su to postali, a mi svi(pravoslavni)treba da se trudimo da budemo barem milioniti deo istih, jer smo skupo placeni, a nistavni smo i ne zasluzujemo.

Pa vidi. Ako mnogo citiras Svete Oce i Bibliju, da ti si prepodoban. Ako mnogo pricas o fizickim kriterijumima, onda vise nisi prepodoban.

Znaci pametu u glavu kad pises i sta pises. :D

Подели на овим сајтовима

Ima vise predavanja. On je sklopio 500 brakova a 1000 spasio. Ima za svakoga po nesto.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Muramasa рече

E, to ume da bude zabavno. Ja inače mnogo volim da se igram sa ženskim živcima, ne samo kada je bes u pitanju.
U međuvremenu sam otkrio da čak ni svetiteljke što blagoglagoljaju nisu baš imune na pohotu i ja tu dođem kao nečista sila, kao Asmodej što je potpaljuje.

Има смисла, ти си им овде послат као искушење, да мучиш њихове праведне душице.

Ниси ти мутав, знаш да кад потиснута похота плане, то је невиђена експлозија, док код паганке неке је млака зато што се сваки дан по мало ослобађа.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Neša_ рече

Pišite u okviru teme.

Nesa glas razuma. :D

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
пре 14 минута, ines рече

...jedan iguman je rekao: Žena bez muža obična je skalamerija...dakle, ja sam skalamerija :skidamkapu::))):POPOcorn1:

онда бих и ја могао да кажем да је игуман без расуђивања обична скламерија? испада тако :) 

Подели на овим сајтовима

Mislim, sta reci. Kao kad je jedan monah rekao da zene ne treba da skidaju dlake. :0205_whistling: Da nisam licno cula, ne bih verovala.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Vladan :::. рече

онда бих и ја могао да кажем да је игуман без расуђивања обична скламерија? испада тако :) 

Ne znam Vladane, samo znam da je tokom bogosluženja večernjeg to jednostavno rekao, pogledao u Gospodnju ikonu i tako mu valjda došlo da kaže...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, ines рече

Ne znam Vladane, samo znam da je tokom bogosluženja večernjeg to jednostavno rekao, pogledao u Gospodnju ikonu i tako mu valjda došlo da kaže...

мора да постоји неки шири контекст у проповеди јер чак и ако занемаримо банално уопштавање за жене у свету испада да су све монахиње скаламерије... :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...