Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 4 минута, kordun рече

ne uvelicavaj, jednom sam sestri dosao da pomognem da ofarba dnevnu sobu, kad je pocela da uvelicava tako ko ti, dobila je onaj valjak u nos

sta se femkas, vidis da se svidjas devojci, pa ti daje komplimente:smeh1: e bas ste smesni, uzivam dok vas citam, samo tako nastavite, me gusta mucho :smeh1::suncanje:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Bokisd рече

Ali, onda, su,.... prepodoban +  prepodobna = brat i sestra,....iz koje jednacine sledi, da zavrse u monastvu...

matematika,.... :smeh1:

Znas onu pricu sex u braku samo kad zelite da pravite decu.  Znaci ako zelis dvoje samo dva puta. Posle podvizavanje. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Маријана91 рече

Хаххаха па брате ти како бациш коментар, ја бацим палац горе, то се мора увеличати

dobro brate, al ne volim kad me hvale.

nego nadje li ti sebi onog srbendu drvosjecu?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

Ali, onda, su,.... prepodoban +  prepodobna = brat i sestra,....iz koje jednacine sledi,.... >  da zavrse u monastvu...

matematika,.... :smeh1:

то под условом да је и @Muramasa преподобан :), тако да ништа од монашења. Он је само огорчен што преподобна неће кекс у време поста зарад подизања будућих Сајонаца  :D.

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Muramasa рече

Pa zato što je u žitijima ideal brak u kome "žive kao brat i sestra" i taj brak traje vrlo kratko, jer se oboje zamonaše. Prepodobna zazire od mitarstava i očekuje da će je demoni isleđivati čak i zbog bludnih pomisli prema sopstvenom mužu.

Пусти, преподобност може да буде само маска. Сећам се кад се једном појавила тако преподобна форумашица и почела да нас гађа цитатима светих о браку и љубави, те овај реко ово, онај оно, а онда на теми о томе какав јој се мушкарац свиђа каже: онај са чврстом задњицом. хД Чекај, па како све те свете врлине биле до сада, а онда човека сведеш на дупе :д, каже она да је то услов и тачка. Значи, само чучњеви.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Маријана91 рече

Тренирам, да могу да му оборим руку, ако не оборим, ето ти свадбе

ma to ti nije pametna ideja, dosta ovih libero narkomana danas visi po teretanama, idu krioz grad i ogledaju se o izloge, sta ce ti to, moras da zakomplikujes malo te kriterijume, mada dobro si pocela

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

ma to ti nije pametna ideja, dosta ovih libero narkomana danas visi po teretanama, idu krioz grad i ogledaju se o izloge, sta ce ti to, moras da zakomplikujes malo te kriterijume, mada dobro si pocela

А куд ћеш веће компликације од тога да је прави Србенда, ти наркомани Србенде никако нису. Но су Србенде данас танке са снагом, а ја би неког храброг витеза, знаш већ да се не понављам

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Маријана91 рече

А куд ћеш веће компликације од тога да је прави Србенда, ти наркомани Србенде никако нису. Но су Србенде данас танке са снагом, а ја би неког храброг витеза, знаш већ да се не понављам

ne znam kako mislis da su srbende tanke sa snagom, de pojasni mi to

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, kordun рече

sta je fenmkanje? ne razumijem ja taj novogovor, ti si mi obecala zenu naci , pa si slagala

pa kad ti trazis samo lepotice :smeh1:

пре 19 минута, todor рече

Пусти, преподобност може да буде само маска. Сећам се кад се једном појавила тако преподобна форумашица и почела да нас гађа цитатима светих о браку и љубави, те овај реко ово, онај оно, а онда на теми о томе какав јој се мушкарац свиђа каже: онај са чврстом задњицом. хД Чекај, па како све те свете врлине биле до сада, а онда човека сведеш на дупе :д, каже она да је то услов и тачка. Значи, само чучњеви.

pa i ti se gadjas citatima, a sigurno i ti imas neki kriterijum u vezi spoljasnjeg izgleda zene, tako da...necemo da se lazemo :tv:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...