Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

On 16. 9. 2013. at 11:53, Снежана рече
Propustila sam najbitniju stvar, da nekim ljudima do kojih mi je stalo kažem da ih volim.

браво Снежо! .....е, то је то..... :aplauz: :good2:

највреднију ствар сам толико пута пропуштала да учиним.....што је још горе, и даље ми се то дешава.....Господе, дај ми снаге да то исправим код себе.... crosseo

највреднија ствар у нашем животу која ништа не кошта и никада не може да се потроши....а овај свет може учинити дивним местом за живот....... :mazenje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

„Но није мање лажан језик на Западу где се говори: Уживај! Енџој јурселф! (Задовољи самога себе! - говоре Енглези). То не само да није језик хришћанских народа, него то није језик ни бољих ни отменијих философа јелинских. Ни Сократ, ни Платон, ни Аристотел нису се усудили тако говорити. Него је тако проговорио онај који представља кукољ и болест јелинске философије - Епикур. Он се усудио рећи грозну реч: Граби дан! То јест, уживај данас, јер сутра можеш бити мртав за вечност. Граби сваки нови дан и сисај га до крви. То је паганизам западни коме се некадања хришћанска Европа сада приволела.“ Св. Николај Велимировић, Изнад истока и запада

http://svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/IznadIstokaiZapada/Nikolaj020308.htm

Подели на овим сајтовима

@,

ovo sve stoji, slazem se.....ali posmatrajmo malo sire....ne zivimo mi u ovom svetu kako bi trebalo da zive pravi hriscani....dakle, ipak svako ma nesto

za cim zali.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Propustila sam najbitniju stvar, da nekim ljudima do kojih mi je stalo kažem da ih volim.

Reci Volim Sina Bozjeg , svi smo u Njemu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ту прилику нисам пропустио и осећај је јако добар, ма да некад речи нису ни потребне, осећа се то. 

Подели на овим сајтовима

On 17. 9. 2013. at 7:19, Иван Дабижљевић рече

Ту прилику нисам пропустио и осећај је јако добар, ма да некад речи нису ни потребне, осећа се то. 

"Petre, voliš li me" ?...ponekad ljubav i kada se oseća, i kada se podrazumeva, nije dovoljna...dve jednostavne reči "volim te", mogu da promene mnogo, ipak smo samo ljudi i takva vrsta potvrde nam je nekada potrebna...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 17. 9. 2013. at 10:12, Снежана рече

"Petre, voliš li me" ?...ponekad ljubav i kada se oseća, i kada se podrazumeva, nije dovoljna...dve jednostavne reči "volim te", mogu da promene mnogo, ipak smo samo ljudi i takva vrsta potvrde nam je nekada potrebna...

:good2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 17. 9. 2013. at 10:12, Снежана рече

Taj Krst sam birao. Uvek se setim "Petre, volis li me"?. Voli ga Petar jer je suze dao sto ga se je odrekao 3 puta. I Volim Sina Bozjeg sto ga je primio nazad u tu ljubav koja nije jednosmerna.

Treba biti hrabar i retji  Bogu rec volim...

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2013. at 15:52, Volim_Sina_Bozjeg рече
Treba biti hrabar i retji Bogu rec volim...
да, изгледа да је храброст та која нам недостаје....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2013. at 15:57, JESSY рече

да, изгледа да је храброст та која нам недостаје....

I cisto srce jer ta rec ne podnosi umovanje ona jednostavno izlece iz cistog srca na svetlost dana. I obavezuje nekako lepo tiho prozima se u svakoj izgovorenoj reci...

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2013. at 16:02, Volim_Sina_Bozjeg рече

I cisto srce jer ta rec ne podnosi umovanje ona jednostavno izlece iz cistog srca na svetlost dana. I obavezuje nekako lepo tiho prozima se u svakoj izgovorenoj reci...

Ja volim Jesi, ja volim Volim Sina Božijeg, ja volim Draška, ja volim Biljanu, ja volim Jelinu, ja volim Keku, ja volim Tašu, ja volim mirođiju, ja volim Lidiju Milenković, ja volim Gocu Majkić, ja volim Sofiju Injac, ja volim Ivana Cvetkovića, ja volim Dejana Bićanina, ja volim Obi wana, ja volim Stevicu Čenejca, ja volim Aylu, ja volim Željka, ja volim Crvenog barona, ja volim Strahinju, ja volim Lanu, ja volim Dejana...

jel dovoljno hrabro ? :-D 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 18. 9. 2013. at 16:17, Снежана рече
Ja volim Jesi, ja volim Volim Sina Božijeg, ja volim Draška, ja volim Biljanu, ja volim Jelinu, ja volim Keku, ja volim Tašu, ja volim mirođiju, ja volim Lidiju Milenković, ja volim Gocu Majkić, ja volim Sofiju Injac, ja volim Ivana Cvetkovića, ja volim Dejana Bićanina, ja volim Obi wana, ja volim Stevicu Čenejca, ja volim Aylu, ja volim Željka, ja volim Crvenog barona, ja volim Strahinju, ja volim Lanu, ja volim Dejana...

:drugarstvo:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Hrabrije i od mene :)) love u!

Подели на овим сајтовима

БРАВО СНЕЖО...!!!!!!!!! :aplauz: 8086.gif

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Hvala Snežo, volim i ja tebe i sve navedene :)

Lepo je voleti!

Šta propuštam?! Šta sam propuštao, propuštao sam! Isplakah se ne jednom, i to bolno (povezano sa onom drugom temom Jessy).

Sutra je tačno dve godine od kako dobih .......ne znam kako da opišem, vrlo jasnu poruku i odgovor, tako da ja više ništa kardinalno ne propuštam već hvatam i uzimam sve šta mogu! (ne mislim na materijalno već na šanse i trenutke koje znače i ...... prave stvari ) :slavaaa:

I Luv YOu ALL! 

God bless YOu!

Cmokiška  1401

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...