Jump to content

Offtopic до миле воље

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• 4 weeks later...

image_2021-11-13_142727.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Capturev.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2021. at 16:15, sanja84 рече

Na vestima, rts, dnevnik.. Jedna vest. Došla profesorka istorije, našim djacima da predaje srpsku istoriju iz Amerike. Amerikanka, dovela je američka ambasada... 

Expand  

Циа снајка, циа. :D

WWW.B92.NET

Sara Ajer (24) diplomirala je istoriju na Univerzitetu u Dejtonu. Njen diplomski rad bavi se srpskom...

Ако, нек је дошла. Добродошла.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2021. at 17:47, Н И Н Е рече

Циа снајка, циа. :D

WWW.B92.NET

Sara Ajer (24) diplomirala je istoriju na Univerzitetu u Dejtonu. Njen diplomski rad bavi se srpskom...

Ако, нек је дошла. Добродошла.

Expand  

Nije ona došla da bi bila naša snajka, već da nam piše istoriju. Kao i svaki pobednik. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2021. at 17:59, sanja84 рече

Nije ona došla da bi bila naša snajka, već da nam piše istoriju. Kao i svaki pobednik. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

yy.PNG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@sanja84

To je Sveta Tajna, uozbilji se. Imaš li ti telefon od svog paroha? Njega slušaj.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2021. at 11:42, sanja84 рече

imam, nego me on zna i neprijatno mi je da se ispovedam kod njega.

Expand  

Ako je baš toliko neprijatno idi kod drugog. Ne može niko online da ti stavi epitrahilj na glavu (nije samo do toga, ali jedna od stavki...).

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 25. 11. 2021. at 21:00, Smaragdni kamičak рече

Ako je baš toliko neprijatno idi kod drugog. Ne može niko online da ti stavi epitrahilj na glavu (nije samo do toga, ali jedna od stavki...).

Expand  

Hvala mila ali nisi mi rešila problem. Nije ovo Beograd sa deset sveštenika u crkvi, koja je na svakih kilometar i po... Plus ovde se svi znaju. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

@sanja84

Сестро, немој да се оптерећујеш с тиме, исповедаш се Христу а не свештенику. Ионако ће на свршетку света свачија дела бити позната. Разумем те.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...