Jump to content

Offtopic до миле воље

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

JEDAN NESTO OZBILJNIJI POGLED NA MAGARCA

Da okupaš zebru,
da joj spereš šare,
šta bi bila zebra ?
Obično magare.

A da nešto straviš
magarcu na rebra
iste one šare
– bi li posto zebra ?

Ja mislim da ne bi
(I sigurno ne bi!)
jer on ne da da se
tek tako pozebri,

ko što neki lako
svoje ruho svlače
i oblače tudje
pa se – pomagarče…

Dobri, a Boga mi, i pametni... Vito :)

Подели на овим сајтовима

Da...i bio je u pravu. Jednoga dana, drumovi  će poželjet ludaka, a ludaka više biti neće. :)

Омиљена ми је "писмо учитељици"

:)

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Vidi ovu:

"Bez svega mogu
– bez ruku, bez nogu,
bez glave se čak osecam mnogo komotnije,
ali bez srca
– bez srca ne mogu,
tog malenog srca
svojeg i svačijeg."

...ali ova me je umirila:

"Dan osvanu a ja Skadar,
zle me sile
pretvorile
u gomile,
do temelja porušile.
Tri godine tako one
mene lome,
a ja više nisam kadar
da se zidam
i survavam
niz litice,

Gojkovice ,
mlada Gojkovice…"

Подели на овим сајтовима

Kad uzmete da cistite i podmazujete kulere na kojputeru, prvo proverite da li ste vakcinisani od tropskih i venericnih bolesti...

XgzbkzJ.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kad uzmete da cistite i podmazujete kulere na kojputeru, prvo proverite da li ste vakcinisani od tropskih i venericnih bolesti...

XgzbkzJ.jpg

ajme ....poznato mi je

kupite i asepsollllll

:)))

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

koliko puta ste se pokajali što ste na forumu i što pišete na njemu?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

XgzbkzJ.jpg

Joj kako te ne mrzi, ja to usisam, i to kad me ne mrzi. Tako mi je crkla stara graficka, nakupio se hladnjak prasine i pregrejala se  :) Al zato sada prave pametno te hladnjake, sa siroko postavljenim rebrima, tako da ne moze da se skupi prasina toliko da zacepi. Tako samo malo usisivac s vremena na vreme, i sve ok :) Ko ce to rasrafljivati. Skoro sam upgrade-ovao komp, ploca, procesor, memorija, lele dok sam sve spojio :)

Подели на овим сајтовима

Joj kako te ne mrzi, ja to usisam, i to kad me ne mrzi. Tako mi je crkla stara graficka, nakupio se hladnjak prasine i pregrejala se

Pa ne mrzi me bas zato sto sad ne`m paru da menjam sve, a samo graficka ne znam kol`ko bi se snasla sa starom opremom (ako bi pregorela). Em je ovaj drugi ventilator (sa kucista, samac) poceo da zvuci kao motorna testera kad struze suvi bagrem i naidje na ekser.

Kad sam zavrsio ciscenje, temperatura na GPU se u proseku smanjila za 10-12 stepeni, pa ti vidi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...