Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Данас сам пила руски квасац са Александром Срнићем  1312_womens мало му показах ову моју стару чаршију... Ето! Сада и ја знам неког од форумаша, свима ћу да досађујем док се не окупимо  0104_cheesy

И свашта сам научилааааааа!!!!  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/drugarstvo.gif

Подели на овим сајтовима

Умало да заборавим Макса.

Он је правио сјајне седељке, чак је и мој рођендан код себе организовао.

Него нешто је прсо у последње време  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Мада има туј свашта , па и заслужених пацки које Меда дели , не кажем да нема, ето ја нисам добијјјо још ни једну пацку од МедеПостављена слика  , али знам неке који јесу.Постављена слика

Подели на овим сајтовима

???? ??? ??? ?????? , ?? ? ?????????? ????? ???? ???? ???? , ?? ????? ?? ????, ??? ?? ????? ???????? ??? ?? ????? ????? ?? ????Постављена слика  , ??? ???? ???? ???? ????.Постављена слика

???? ?? ???, ?? ???? ???????? ?? ?????, ? ????? ????.

0205_whistling

? ??, ?? , ?? , ??? ?? ?? ????????, ???? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ? ???? , ?? ???? ????? ? ?????? ????? , ????? ?? ????????? ???? ?? ????????? ???? ?????? ?? ??????.

??,?? ( ? ??? ?? ?? ???????? ????????? )  0203_cool  :cheesy2:

?? ????? ?? ????? ???????? ? ?? ??????????? , ? ?? ?? ?? ??? ??????????? ?? ??? ?????? ???( ?? ????? ??????????? ?? ???? ???? ???? ???????).

Подели на овим сајтовима

Хм, да видимо... AlefShin, меда, деда, рибар, Димитрије, Изида, сви са Сабора.... и да...

Знам и оног чудног дечка, Иван Цветковић или тако нешто...  0202_238 0110_hahaha 0202_238 0110_hahaha

.

..

...

Подели на овим сајтовима

? ??, ?? , ?? , ??? ?? ?? ????????, ???? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ? ????

??? ??? ????, ?????? ? ???? ?? ?? ?? ???????? ??.

?? ???????? ?? ???????? ???????? ? ?? ????, ??????? ??? ??.

? ?? ?? ?? ??????, ???? ? ??? ?? ????? 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...