Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Волела бих, Сању... мислим да је дивна особа...

Mene?  Vidiš Rapsodi...može...samo ako nećeš da manipulišeš sa mnom tepanjem, da mi govoriš istinu uvijenu u šale i ako ćeš da dovršavaš rečenice do kraja, bez...  . :)   Toliko o mojoj " finoći "  ;)   (...ako sam uopste ja ta Sanja.... )  

Подели на овим сајтовима

Mene?  Vidiš Rapsodi...može...samo ako nećeš da manipulišeš sa mnom tepanjem, da mi govoriš istinu uvijenu u šale i ako ćeš da dovršavaš rečenice do kraja, bez...  . :)   Toliko o mojoj " finoći "   ;)   (...ako sam uopste ja ta Sanja.... )  

Јеси, јеси, ти си та.../ нема такве две на форуму/ :) Ја кад тепам не манипулишем.../оно можда малчице / :) иначе у животу  многима тепам...драга Сањице :smeh1:

Теби не морам да говорим истину увијену у шале..истина о теби је дивна...

Сада се питам да ли си ти уопште та Сања... :mahmah:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Јеси, јеси, ти си та.../ нема такве две на форуму/ :) Ја кад тепам не манипулишем.../оно можда малчице / :) иначе у животу  многима тепам...драга Сањице :smeh1:

Теби не морам да говорим истину увијену у шале..истина о теби је дивна...

Сада се питам да ли си ти уопште та Сања... :mahmah:

Ovo je dobro...napreduješ ;)    :pivo:

Подели на овим сајтовима

Ovo je dobro...napreduješ ;)    :pivo:

Виш како широк дух разуме, широк дух...неко бих одмах ово моје горе протумачио увредљиво...нисам се преварила у вези са тобом.

Инспиришеш ма за песму једну...али отом потом... :mahmah:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Мислим да лично сам упознала само Данијелу, али ко зна, свет је мали ;)

Jesi me upoznala i delile smo sobu u manastiru Suprasl :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Dominika pripada Poljskoj pravoslavnoj crkvi.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ја сам упознао само @Јован Чакарески и @Калеидоскоп . Можда и још неког другог, али за ове сам сигуран. :)

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

Виш како широк дух разуме, широк дух...неко бих одмах ово моје горе протумачио увредљиво...нисам се преварила у вези са тобом.

Инспиришеш ма за песму једну...али отом потом... :mahmah:

Opet..evo...   ccc....   Što bi reko naš narod: Ćerku karam, snaji prigovaram.  Samo što je u tvom slučaju: Sanju hvalim, administraciji prigovaram...

Eee, Rapsodi...nemoj to da mi radiš....  ni meni, ni sebi   :coolio:

Подели на овим сајтовима

Jesi me upoznala i delile smo sobu u manastiru Suprasl :)

Иначе: тога, да смо се упознале и како, била сам сигурна, али мислим да само Тебе само лично упознало, осталих не (али можда сам неког видела, само нсиам тога свесна, колико пута у животу имамо тај осећај, кад се упозањемо са новом особом "Чини ми се, да смо се некад раније видели").

@Иван ♪♫ Данијела тачно написала: јесам верник Пољске Православне Цркве.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Neke forumase ne bih volela nikada da upoznam :) jer su toliko interesantni i zabavni ovako na netu da mislim da bi mi uzivo skroz pokvarili dozivljaj:)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ето, јуче сам упознала Караконџулу :) И то на моју иницијативу, јер нема смисла да смо из истог града и овдје пишемо, а не познајемо се. Нисмо имали времена за кафу (он због пута, а ја због обавеза), него онако мало у цркви стали и попричали. Много фин момак. Драг. :) Вјерујем и да је много добар, јер то је био мој први утисак.

Упознао је и моју ћерку :) Је л' да @Караконџула да је лијепа к'и уписана!!? :) Иста ја :D:D:D А сад реци људима овдје, како поје хор у цркви. Реци. Сами анђели сишли са неба :) Шалим се мало, наравно ;) 

Следећи пута идемо на кафу, без одлагања :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Karakondžula mi je u top 10 forumaša za upoznati.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Биљана рече

Упознао је и моју ћерку :) Је л' да @Караконџула да је лијепа к'и уписана!!? :) Иста ја :D:D:D А сад реци људима овдје, како поје хор у цркви. Реци. Сами анђели сишли са неба :) Шалим се мало, наравно ;) 

Следећи пута идемо на кафу, без одлагања :) 

Ако сам ја драг, шта онда ја да кажем за тебе, за вас двије, уопште?! Дуго нисам срео (ако и јесам икад) тако позитивну и отворену особу, која је таква већ при првом виђењу. Додуше, знали смо се "по слову", али није то баш исто као и уживо. Ја сам импресиониран, а и изненађен једним таквим степеном опуштености, који је код Биље, чини ми се, константно на високом нивоу, да се чак и при првом контакту с њом чини као да се знате одувијек... Што је супер. А ја сам мислио да сам ја опуштен?! :)))
Биља, права умјетничка душа, зато се добро разумијемо, с тим што је она јака у оним умјетничким областима у којима сам ја аналфабета - сликарство, појање... 

Ћерка - лијепа к'и уписана, наравно, па чија је и одакле је било би право чудо да није таква! :)
Само ми је жао што сам уопште спомињао медицину пред њом, као нешто претешко, има да ме "замрзи"... :D Али рекох јој да ја и нисам баш неки поуздан репер по коме се може мјерити тешкоћа неког факултета. Разумјеће, надам се!  

Хор је одличан, очекујем високе позиције на такмичењима која планирате да походите, није што сте моји/наши, него што сте јако добри. Право је уживање било слушати вас!

Једино што ми је јуче било жао јесте то што је све стало у двадесетак минута, али зато идући пут идемо на кафу, обавезно. Надам се да ћемо се ускладити већ у новембру (пошто је октобар на издисају), па да се разговоримо више и упознамо к'о људи! Што се мене тиче, неће бити проблема... Има да путовања и све друге обавезе оставим за неки други дан. :ok:
Јавићу се или се јави ти путем ПП-а, па ћемо то да проведемо у дјело! 

П.С. : Драго ми је што сам био препознатљив, па ме Биља одмах препознала, иако није знала како тачно изгледам. Истина, могла је видјети ону једну једину слику коју сам поставио у "Сликама форумаша" или пар оних које имам на фејсу, али ни ту нисам исти к'о сад, тако да знате и сами да изгледам, као и што пишем ("Тетка, течо, тетка, течо, дијете има 'вол'ку косу, треба шишат' - упада у очи")... тј. онако како сте ме замишљали, управо тако и изгледам. :laugh1:

Мислио сам још синоћ написати утиске, али једноставно нисам имао снаге, тежак ме умор савладао... а као што видите, имао сам шта написати, па то онда не би било ни изблиза овако садржајно, комплетно. 

3 hours ago, Goku рече

Karakondžula mi je u top 10 forumaša za upoznati.

Сва срећа, па смо поприлично близу, тако да ако се деси да некад кренем пут Бањалуке, туристички, а не с неком обавезом и у журби, јавићу се. Иначе, нисам био у Бањалуци већ тачно двије и по године. Можда се ускоро и одлучим да кренем ка... Сестра ме, ионако, свако мало смара да идем с њом у Бањалуку, јер има неку другарицу тамо, а ја кажем - "Шта ти је, бона, не знам ти ја 'одат' по Бањалуци?!" :D 

Наравно, нађеш ли се и ти којом приликом у неком од "мојих" градова (Добој, Источно Сарајево са својим општинама, па може и Западно Сарајево, само што и ја слабо базам по њему, али ми није проблем...) - јави се. Радо ћу се срести с тобом! 

Ово важи и за остале сталне форумаше, с којима сам овако или онако ступао у контакт на форуму - кад се нађу у Са-Ро или добојској регији - јавите се, можда се и нађемо! :skidamkapu:

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...