Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Волела бих доста форумаша да упознам, ал како сам стално са дететом било би фино да се организује дружење у играоници. [emoji2]

Подели на овим сајтовима

Колико уложиш толико ти се и врати... 

улажем ја по мало само нисам сигуран да је у праву банку :)

Pitajte ko u kom gradu živi - možda bi ovo mogla da bude jedna forumska tema - pa se upoznajte i privatno, na primer na liturgiji odnosno posle liturgije. :)

Konačno neko praktičan :) Evo može i gostovanje po crkvama da se organizuje putujem kroz Bg i dalje :)

Волела бих доста форумаша да упознам, ал како сам стално са дететом било би фино да се организује дружење у играоници. [emoji2]

Играоница је парк или природа тако да нема проблема кад је овако лепо време :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја би баш волео да диваним са форумашима уживо. :dobro:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ako zavrsim osnovne studije dogodine ovdje u PG, eto me u BG nastavljam na bioloski fakultet, pa ce biti, nadam se, prostora za druzenje...trebace neko ko bude raspolozen da me upozna sa Beogradom -- bio sam tamo 2 - 3  puta na kratko.  :)

Подели на овим сајтовима

Ako zavrsim osnovne studije dogodine ovdje u PG, eto me u BG nastavljam na bioloski fakultet, pa ce biti, nadam se, prostora za druzenje...trebace neko ko bude raspolozen da me upozna sa Beogradom -- bio sam tamo 2 - 3  puta na kratko.  :)

pa dobro nam došao dogodine :) 

Подели на овим сајтовима

Ako zavrsim osnovne studije dogodine ovdje u PG, eto me u BG nastavljam na bioloski fakultet, pa ce biti, nadam se, prostora za druzenje...trebace neko ko bude raspolozen da me upozna sa Beogradom -- bio sam tamo 2 - 3  puta na kratko. 

Zar nije bolje da mi dodjemo kod tebe ... Tamo negde u julu , kad ocistis godinu ...     :coolio:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Волела бих, Сању... мислим да је дивна особа...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Мислим да лично сам упознала само Данијелу, али ко зна, свет је мали ;)

Mnogo ti nešto namiguješ, svašta bi čovek mogao očekivati. Da vidiš kad nam se Dominika pojavi na saboru, raširi ruke i uzvikne: Cześć! ;)

Подели на овим сајтовима

Ма волео бих и ја да упознам и Рапсоди, да видим шта стоји иза те посебности и тих шала са тачкама.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ма волео бих и ја да упознам и Рапсоди, да видим шта стоји иза те посебности и тих шала са тачкама.

Кад год хоћеш само реци... :)

Иза тачки увек иде велико слово,  иза шала озбиљност, а иза посебности обичност... :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...