Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ја сам мишљења да Бог воли све људе,шаље болести према свом промислу,а исто тако и докторе који ће те болести лечити,ако имаш прилику да се излечиш искористи је...

Ето православног размишљања prst ka gore :anim_57: klapklap :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Mojoj drugarici Marini je pre par meseci izvađen ogroman tumor. Doktori kažu da je benigan. Sad se opet ne oseća dobro, ima jake bolove. Molim vas, pomolite se za njeno zdravlje.

'' Господе Исусе Христосе, Сине Божији, исцијели сестру нашу, рабу Божију Марину молитвама свог угодника Серафима.''

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

браћо и сестре узнесите благодарну молитву Господу што се смиловао на мене и упутио ме на доктора,који ће ми уз Његову помоћ помоћи да се излечим...помените ме,ако можете,у својим молитвама да ми Господ да снаге и стрпљења да наставим са лечењем,једно монахово размишљање ме је данас мало забринуло па би ми ваша молитва пуно значила .smesko.

Владико

Сведржитељу, Свети Царе, Који уразумљујеш

и не усмрћујеш, Који клецајуће утврђујеш

и оборене усправљаш и тјелесне муке

човјекове отклањаш, молимо се Теби, Боже

наш, слугу Свога Горана, који

болује, појсети милошћу Својом, опрости

му свако сагрешење вољно и невољно. О,

Господе, изљечујући силу Своју са Небеса

пошаљи, прикосни се тијела његовог, угаси

грозницу, укроти страст и сваку болест

која се крије у њему, буди Љекар слуге

Свога Горана, подигни га са

постеље болесничке и са одра страдања

његовог и даруј га исцијељеног Цркви

Својој, да благоугађа Теби и твори вољу

Твоју. Јер Твоје је да нас милујеш и

спашаваш, Боже наш, и Теби славу узносимо

Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и свагда

и у вијекове вијекова. Амин.

Подели на овим сајтовима

Рођака моје пријатељице је пре 3 дана кренула на пут, на море, и од тад немају никакве вести, никакав контакт са њом.

Девојка се зове Виолета.

Помолимо се за њу, а и за оне који стрепе и пате због ње, молим вас.

Da li je ovde sve bilo u redu konacno?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да јесте, јер се нису више јављали мојој пријатељици, а она нема њихов број телефона.

:10500:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

потребна молитвена подршка за Томислава

Подели на овим сајтовима

потребна молитвена подршка за Томислава

Христе Боже, коме се у свако вријеме и сваког часа клањају и кога славе на небу и на земљи, дуготрпељиви, многомилостиви, многосажаљиви, који преведнике љубиш, а грешнике милујеш и све зовеш спасењу обећањем будућих добара. Ти Господе, прими и наше у овај час молитве и управи живот наш заповијестима Твојим, душе наше освети, тијела очисти, расуђивања исправи, мисли разбистри и избави нас од сваке жалости, зла и бола; огради нас светим Твојим анђелима, да њиховим мноштвом чувани и вођени стигнемо до јединства вере и познања неприступне Твоје славе, јер си благословен у вијекове вијекова . Амин.

Подели на овим сајтовима

Господе, помилуј Своју слушкињу Драгану, и подари јој добро здравље телесно, духовно и душевно, обрадуј оне који је воле, и прослави име Твоје .

Амин !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Господе, помилуј Своју слушкињу Драгану, и подари јој добро здравље телесно, духовно и душевно, обрадуј оне који је воле, и прослави име Твоје .

Амин !

Господе Исусе Христе сине Божији ти сваку болест можеш да претвориш у здравље, смилуј се Драгани.

Подели на овим сајтовима

Nesto mi se place danas ,prolazim kroz jedno iskusenje pa vas molim pomenite me

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Nesto mi se place danas ,prolazim kroz jedno iskusenje pa vas molim pomenite me

Христе Боже, коме се у свако вијреме и сваког часа клањају и кога славе на небу и на земљи, дуготрпељиви, многомилостиви, многосажаљиви, који преведнике љубиш, а грешнике милујеш и све зовеш спасењу обећањем будућих добара. Ти Господе, прими и наше у овај час молитве и управи живот наш заповијестима Твојим, душе наше освети, тијела очисти, расуђивања исправи, мисли разбистри и избави нас од сваке жалости, зла и бола; огради нас светим Твојим анђелима, да њиховим мноштвом чувани и вођени стигнемо до јединства вјере и познања неприступне Твоје славе, јер си благословен у вијекове вијекова . Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...