Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Рођака моје пријатељице је пре 3 дана кренула на пут, на море, и од тад немају никакве вести, никакав контакт са њом.

Девојка се зове Виолета.

Помолимо се за њу, а и за оне који стрепе и пате због ње, молим вас.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Рођака моје пријатељице је пре 3 дана кренула на пут, на море, и од тад немају никакве вести, никакав контакт са њом.

Девојка се зове Виолета.

Господе, Боже, који си прави Пут, Истина и Живот, смилуј се на Виолету и буди јој сапутник на овом путу. Сачувај је од искушења и помози јој да се врати у здрављу душе и тијела. Јер је Твоје Царство и сила и слава Оца и Сина и Светога Духа, сада и увијек и у све вијекове! Амин

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Девојка се зове Виолета.

Помози Господе Виолети, и утеши неутешне који стрепе због ње.

Пресвета Богородице, молимо Ти се, помози да се ове муке преброде.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Mi smo u Hristu jedno, jedna Crkva kojoj je glava Hristos, a mi smo svi mistički telo Crkve, telo Hristovo. U Crkvu Hristovu spada i Gospod kao glava te Crkve, Sveta Bogorodica i svi sveti Mučenici i ostali Sveti u Crkvi toržestvujućoj, a takođe i mi živi koji smo još u Crkvi vojinstvujućoj. U tu Crkvu spadaju, kažem, i svi upokojeni u Gospodu. I naša je dužnost, ako možemo reći za ljubav da ona ima dužnost, da se sećamo svojih upokojenih jer smo zajednica, ostajemo to i po smrti njihovoj i našoj kad dođe, zajednica ostaje sa Bogom i njihovim i našim, i sa svima svetima i sa svima našim upokojenima.

Moleći se za upokojene i danas i svagda, da ne zaboravimo da taj čas čeka i nas i da se trudimo i sada, jer ne znamo kad đe taj čas doći i da budemo dostojni izaći pred Sina Božijeg da bi čuli Njegov glas: Hodite blagosloveni Oca moga, da primite Carstvo koje vam je spremljeno od postanja sveta" (Mt. 25, 34). To da bude i današnja naša opomena i današnji naš savet i sebi i svima.

Neka se Gospod seti upokojenih slugu Svojih koji su u veri i životu po veri i otišli sa ovoga sveta i pomogne i nama i da imamo u vidu taj čas izlaska pred Njega, Sudiju Pravednoga, da živimo i sada sa tom verom, životom po toj veri svetoj pravoslavnoj."

Vječnaja pamjat Mladene!

http://www.facebook.com/#!/mladen.saviccapa

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Vječnaja pamjat Mladene!

http://www.facebook....laden.saviccapa

О, Боже, упокој уснулог слугу Свог Младена, и уведи га у рајска насеља Твоја, и дај његовим ближњима снагу и утеху.

АМИН !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

"Mi smo u Hristu jedno, jedna Crkva kojoj je glava Hristos, a mi smo svi mistički telo Crkve, telo Hristovo. U Crkvu Hristovu spada i Gospod kao glava te Crkve, Sveta Bogorodica i svi sveti Mučenici i ostali Sveti u Crkvi toržestvujućoj, a takođe i mi živi koji smo još u Crkvi vojinstvujućoj. U tu Crkvu spadaju, kažem, i svi upokojeni u Gospodu. I naša je dužnost, ako možemo reći za ljubav da ona ima dužnost, da se sećamo svojih upokojenih jer smo zajednica, ostajemo to i po smrti njihovoj i našoj kad dođe, zajednica ostaje sa Bogom i njihovim i našim, i sa svima svetima i sa svima našim upokojenima.

Moleći se za upokojene i danas i svagda, da ne zaboravimo da taj čas čeka i nas i da se trudimo i sada, jer ne znamo kad đe taj čas doći i da budemo dostojni izaći pred Sina Božijeg da bi čuli Njegov glas: Hodite blagosloveni Oca moga, da primite Carstvo koje vam je spremljeno od postanja sveta" (Mt. 25, 34). To da bude i današnja naša opomena i današnji naš savet i sebi i svima.

Neka se Gospod seti upokojenih slugu Svojih koji su u veri i životu po veri i otišli sa ovoga sveta i pomogne i nama i da imamo u vidu taj čas izlaska pred Njega, Sudiju Pravednoga, da živimo i sada sa tom verom, životom po toj veri svetoj pravoslavnoj."

Vječnaja pamjat Mladene!

http://www.facebook....laden.saviccapa

Амин.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Mojoj drugarici Marini je pre par meseci izvađen ogroman tumor. Doktori kažu da je benigan. Sad se opet ne oseća dobro, ima jake bolove. Molim vas, pomolite se za njeno zdravlje.

св.Нектарије егински, св.Козмо и Дамјане, св.Пантелејмоне, молите Господа за здравље рабе његове Марине...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богородице Свецарице,Svecarica.jpgисцели и укрепи Марину.

Као што помажеш и крепиш многе болесне и неутешне душе православне.

Амин.

Тропар, глас 4.

Иконом Твојом Пречасна

Свецарице, којом радост причињаваш,

спаси оне који топлом жељом ишту Твоју

благодат,

Владичице, избави од беда оне

који Ти прибегавају! Од сваке напасти

огради стадо Твоје које увек прибегава

Твоме заступништву.

Подели на овим сајтовима

Благи Господе, Царе наш и утешитељу, молимо Ти се помилуј нашу сестру Марину. Посети је и исцели милошћу и љубављу Твојом. Подигни је са постеље и сваку болест њену укроти. Јер си Ти једини Свесилни једини Свемоћни и свима дајеш утеху и снагу. Слава Оцу и Сину и Светоме Духу сада увек и у све векове. Амин

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

браћо и сестре узнесите благодарну молитву Господу што се смиловао на мене и упутио ме на доктора,који ће ми уз Његову помоћ помоћи да се излечим...помените ме,ако можете,у својим молитвама да ми Господ да снаге и стрпљења да наставим са лечењем,једно монахово размишљање ме је данас мало забринуло па би ми ваша молитва пуно значила .smesko.

Подели на овим сајтовима

браћо и сестре узнесите благодарну молитву Господу што се смиловао на мене и упутио ме на доктора,који ће ми уз Његову помоћ помоћи да се излечим...помените ме,ако можете,у својим молитвама да ми Господ да снаге и стрпљења да наставим са лечењем,једно монахово размишљање ме је данас мало забринуло па би ми ваша молитва пуно значила .smesko.

Горане, Господ се већ смиловао на тебе и упутио на правог доктора , што је знак да је са тобом

...скупи све своје снаге и сво своје стрпљење и само напред...даће Бог да све буде добро... .smesko.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Господе, погледај на Марину и Горана, и исцели их, молим Те.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Горане, Господ се већ смиловао на тебе и упутио на правог доктора , што је знак да је са тобом

...скупи све своје снаге и сво своје стрпљење и само напред...даће Бог да све буде добро... .smesko.

хвала пуно,даће Бог,него понекад не знам како да одговорим на нека "православна" размишљања око одласка код лекара,нпр."пусти лекаре...нечастиви је кривац за твоју болест",а ја њему просто поставим питање "а кад тебе заболи зуб идеш ли код доктора или имаш тако велику веру да ти његова помоћ уопште није потребна",ја сам мишљења да Бог воли све људе,шаље болести према свом промислу,а исто тако и докторе који ће те болести лечити,ако имаш прилику да се излечиш искористи је...не знам има ли нека тема овде која се бави овим питањем

Подели на овим сајтовима

ја сам мишљења да Бог воли све људе,шаље болести према свом промислу,а исто тако и докторе који ће те болести лечити,ако имаш прилику да се излечиш искористи је...

тако је, добро мислиш...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...