Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ових дана се са душом растаје, трпећи огромне болове, отац моје блиске пријатељице - Градимир.

Господе, смилуј се, и на њега, и на његове ближње. crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ових дана се са душом растаје, трпећи огромне болове, отац моје блиске пријатељице - Градимир.

Господе, смилуј се, и на њега, и на његове ближње. crosseo

Господе,буди им на помоћи.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Kćerka moje prijateljice je imala naizgled bezazlenu i rutinsku operaciju slijepog crijeva! Međutim, operacija se iskomlikovala, tako da je djevojčica dobila sepsu! Uz sve to, djevojčica ima i celijakiju! Djevojčici, ali i roditeljima, je sada zaista potrebna molitvena podrška, jer je sve u Božijim rukama, zato pomolimo se za malu Tamaru i njen brz oporavak, ali i za njene roditelje! Da im Gospod podari vjere i snage da istrpe sve ono što ih očekuje!

Vladiko Svedržitelju, Sveti Care, Koji urazumljuješ i ne usmrćuješ, Koji klecajuće utvrđuješ i oborene uspravljaš i tjelesne muke čovjekove otklanjaš, molimo se Tebi, Bože naš, sluškinju Svoju Tamaru koja boluje, posjeti milošću Svojom. oprosti joj svako sagrešenje voljno i nevoljno. O, Gospode, izlečujući, silu Svoju sa Nebesa pošalji, prikosni se tijela njena, ugasi groznicu, ukroti strast i svaku bolest koja se krije u njoj, budi Ljekar sluškinje Svoje Tamare podigni je sa postelje bolesničke i sa odra stradanja njenog i daruj je iscijeljenu Crkvi Svojoj, da blagougađa Tebi i tvori volju Tvoju. Jer Tvoje je da nas miluješ i spašavaš, Bože naš, i Tebi slavu uznosimo Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i svagda i u vijekove vijekova. Amin.

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Господе, исцељујеш и помажеш, милујеш и благосиљаш, помози и девојчици Тамари и утеши њену маму и тату.

Подели на овим сајтовима

Господе, сачувај Твог анђела на земљи Тамару, сувише је млада да напусти ова свет и заувек унесрећи своје родитеље...ппотребни су нам анђели на земљи...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

О ,Свемогући Боже и Оче Господа нашег Исуса Христа,молим ти се за Твога слугу Градимира кога болест води концу његовог земаљског живота.Ти си Бог чији Јединородни Син нас је учио да ни најмањи врабац не може да угине без Твог знања и да Ти држиш свако створење у својим милостивим рукама.Погледај,Господе,на слугу свога Градимира и дај да у овој болести умре само оно што је последица зла и греха.Нека његове мисли буду спокојне,у миру и поверењу да је његово спасење у пуноћи Твоје љубави.

Господе,погледај на Градимира,створење своје и дело руку Твојих.Узми његов страх и пошаљи му свога Анђела да га теши силом Твоје присутности.Јер Теби припада свака част и слава,Оцу,Сину и светоме Духу сада,свагда и у векове векова.
Амин

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Наше мисли нису Твоје мисли,Господе, а наши путеви нису Твоји путеви.Признајемо и исповедамо да не можемо да видимо Твоју Божанску руку у патњи овог детета,Тамаре.Наше су мисли пометене. Наша су срца обузета тугом. Наша је воља изгубљена и слаба кад гледамо ово невино створење,Тамару,обухваћено греховима света и силом ђаволовом, као жртву несхватљиве патње и бола. Смилуј се Господе на ово дете,Тамару. Коленопреклоно Те молимо, смилуј се. Не допусти да се агонија продужава. Не дозволи да се патња и бол повећавају.
Не знамо шта од Тебе да молимо. Дај нам благодат само да кажемо: нека буде воља Твоја на земљи као и на небу. Дај нам веру, јер се у тебе,Господе уздамо. Помози нашем неверју. Буди са својим чедом Тамаром и заједно са њим подноси болове.Излечи је и спаси,сагласно своме плану спасења које си поставио још пре стварања света. Јер Ти си једина наша нада,о Боже наш,и у Тебе се уздамо: Оца,Сина и Светога Духа,сада,свагда и у векове векова.Амин

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Живи: Драган,Иван,Ната,Ирена,Дејан,Љиљана,Вукоман,Миле,Вера,Бранимир,Мира

Упокојени: Радослав,Дрина,Марија,Христивоје,Зорка,Петар,Драган,Иван

Подели на овим сајтовима

Sutra ce mala Snezana biti operisana. Ima 8 meseci i boluje od anomalije debelog creva. Bar jednom sutra pomislite na nju u molitvama.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ових дана се са душом растаје, трпећи огромне болове, отац моје блиске пријатељице - Градимир. Господе, смилуј се, и на њега, и на његове ближње. crosseo

:cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Danas se upokojio sluga Bozji, Gradimir. Neka mu Gospod oprosti grehe i neka ga uvede tamo gde pravednici pocivaju.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Вјечнаја памјат.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Među ranjenima u krvavom napadu na kršćane, ranjen je hicem u glavu moj stric svećenik i to u blizini Crkve dok se kretao ulicom. Kako je već opće poznato da islamisti teroriziraju kršćane kao i muslimane koji ne podržavaju teror oporbe, a posebno svećenike, nije izostavljen i moj stric koji je u komi. Vitalne funkcije su jako slabe i liječnici se bore za njegov život. Sam ga je Bog spasio, jer je i osoblje bolnice u čudu da je uopće živ.

Vjerujem da će mu se Gospod smilovati i da će se oporaviti.

Molim sve dobre ljude da se molite za njega.

Hvala i neka Vas sve naš Gospod Isus Krist čuva i blagoslovi.

isus-sinai

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Među ranjenima u krvavom napadu na kršćane, ranjen je hicem u glavu moj stric svećenik i to u blizini Crkve dok se kretao ulicom. Kako je već opće poznato da islamisti teroriziraju kršćane kao i muslimane koji ne podržavaju teror oporbe, a posebno svećenike, nije izostavljen i moj stric koji je u komi. Vitalne funkcije su jako slabe i liječnici se bore za njegov život. Sam ga je Bog spasio, jer je i osoblje bolnice u čudu da je uopće živ.

Vjerujem da će mu se Gospod smilovati i da će se oporaviti.

Molim sve dobre ljude da se molite za njega.

Hvala i neka Vas sve naš Gospod Isus Krist čuva i blagoslovi.

isus-sinai

Molim se da Bog da vasem stricu ozdravljenje...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...