Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 24.12.2018. at 17:49, obi-wan рече

Stari prijatelj iz Crkve i crkvenog hora... pomenite. Ne znam sta se desilo, malopre vidim i zapanjen sam, potrudicu se da saznam.

Danas sam saznao da je covek imao mozdani udar, i to najverovatnije izazvan akumuliranim stresom. Jad i uzas.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Danas sam saznao da je covek imao mozdani udar, i to najverovatnije izazvan akumuliranim stresom. Jad i uzas.

Молитвама наших Отаца, нека Господ Мирослава насели у рајска насеља, тамо где је Живот Вечни и његовој породици и пријатељима пружи утеху. Бог да му душу прости.

Подели на овим сајтовима

Ако можете да се помолите за мог школског друга Михаила. Погинуо је јуче у саобраћајној несрећи после дочека. :(

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 17.12.2018. at 13:37, JESSY рече

pomolite se za život, zdravlje i spasenje rabe Božije TANJE...prilikom prevremenog porodjaja dobila je sepsu i par dana je u komi...

Tanja je jos uvek u komi a mali Lazar u inkubatoru....:cmizdrenje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, JESSY рече

Tanja je jos uvek u komi a mali Lazar u inkubatoru....:cmizdrenje:

Daj Bože da se izvuku.

Presveta Bogorodice uzmi ih pod svoj pokrov i zaštiti.

Sveti Nektarije, pomozi doktorima da ih izleče. 

Подели на овим сајтовима

Ти, који све испуњаваш, ојачај срца наша, опрости и помилуј.

Помените тета Лепосаву. Брине око црквене порте више од 30 година. Сада има 87, и онемоћала је. Пре сваке Литургије се пољубимо. Каже : - Радујем се што сам ту, у храму. Дозволио ми Господ.

Њена вера је некако старинска, са трепетом.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, obi-wan рече

Милош Арбутина Kако послати преко телефона ако је он у БосниУправљање
Dijana Miljatovic
Dijana Miljatovic Može se poslati samo preko Mtel broja u BiH. Ne postoji način iz drugih država osim uplata preko računa i PayPal-a ko želi. Hvala na želi da pomognete!
1
Управљање

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomozi Gospode :(( mlada majka se zove Jovana a njen suprug Stefan :(

Подели на овим сајтовима

Jovana,mlada majka,nije se izvukla 7896634:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Mladi braci par imao tezak udes, muz je solidno ok, ali zena je mnogo izlomljena i u kriticnom stanju na VMA. Njeno ime je Jelena, pa da te zamolim da je pomenete, i ako mozete jos negde da ostavite ime da se pominje, sa napomenom da je u teskom stanju...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Mилена КШ рече

Jovana,mlada majka,nije se izvukla 7896634:cmizdrenje:

Bog da ih primi svo troje u svoju nezalaznu Vecnost...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...