Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

10 minutes ago, Јелена011 рече

Mi ne znamo nista za Mitru tek od iduce nedelje ceka se skener i magnentna

Boze pomozi! Borac je ona, dace Bog da se izbori, svaka ti cast Jelena kako izdrzavas, nek ti Bog da snage i nek te ukrepi molimoli

Подели на овим сајтовима

Jelena dace Bog pa ce sve biti u redu :bighug:

Elem nakon svega toga kad se Boze zdravlja zavrsi DEBELO da tuzis te idiote (s oprostenjem) :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

@Jeлена011 даће драги Бог да будете добро, мала Митра и ти. Шаљем ти пуно пољубаца и позитивне енергије, пуно мајчинске снаге и љубави...не знам шта да ти друго кажем, жао ми је што се све овако искомпликовало, потпуно те разумем и суосећам са тобом. Са вама двема драге моје храбре даме у молитви.

:bighug:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, МилошБГ рече

Помените молим вас у вашим молитвама и моју ћерку Лену, која је синоћ остала у болници на испитивањима, за њено здравље и исцељење..

Господе Исусе Христе, Ти си дошао у овај свет као дете, а иако си истинити Бог, живео си у послушности својим земаљским родитељима. Дај да Твоје чедо (име) бодро поднесе терет који му је наметнут и да буде послушно онима које си Ти предвидео да се о њему брину. Молимо Те молистиво: погледај на њега и у Својој неизмерној љубави олакшај му патњу. О, Господе Боже наш, пошаљи Свог светог анђела да га излечи да би достигао пуноћу живота и служио Ти у вери и захвалности у срцу и даруј да постане наследник Твога Небеског Царства. Јер си Ти, Христе Господе наш, лекар душе и тела и Теби славу узносимо са Оцем и Светим Духом, сада, свагда и у векове векова. Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Presveta Bogorodice, brza pomocnice, okrepi, sacuvaj i spasi nase male srpcice Lanu i Mitru, odagnaj svaku patnju, tugu i zabrinutost njihovih roditelja i useli ponovo radost i mir u njihove domove.  

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, florenntina рече

Presveta Bogorodice, brza pomocnice, okrepi, sacuvaj i spasi nase male srpcice Lanu i Mitru, odagnaj svaku patnju, tugu i zabrinutost njihovih roditelja i useli ponovo radost i mir u njihove domove.  

Amin!

Подели на овим сајтовима

"Господу се помолимо. Владико, Господе Сведржитељу, Који исцељујеш сваку болест и сваку немоћ, Ти Сам исцели и  породиљу, слушкињу Твоју Јелену".

"И подигни је са постеље на којој лежи"

Сачувај Јелену  и  новорођенче Митру, што она роди, закрили је окриљем крила Твојих од данашњега дана па све до краја њеног живота молитвама Пречисте Богородице (Која је и Сама рађала) и свих Светих. Јер си благословен у векове векова. Амин".

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, сине Божији и лекару наш Свети помози Јелени и чеду њеном Митри да опорави.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Владико Сведржитељу, Свети Царе, молимо се Теби, Боже наш,

буди Лекар слушкиње Своје Лене, посети је милошћу Својом,

опрости јој свако сагрешење вољно и невољно

и пошаљи са Небеса силу Своју, подигни је са постеље болесничке

и даруј је исцељену Цркви Својој.

Амин.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, florenntina рече

Je li ima nekih vesti o Mitri i Leni?

Sad se na FB pojavi sličica Mitre bez maske za kiseonik! Ne znam ništa, ali slava Bogu za to!

P.S. Stvarno mi je žao ako narušavam intimu porodice deleći ovo, ali znam da ljudi ovde iskreno mole i brinu, i pretpostavljam da Jeleni ipak ne bi smetalo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Paradoksologija рече

Sad se na FB pojavi sličica Mitre bez maske za kiseonik! Ne znam ništa, ali slava Bogu za to!

P.S. Stvarno mi je žao ako narušavam intimu porodice deleći ovo, ali znam da ljudi ovde iskreno mole i brinu, i pretpostavljam da Jeleni ipak ne bi smetalo.

Slava Bogu Gospodu!

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, florenntina рече

Je li ima nekih vesti o Mitri i Leni?

Sto se Lene tice jos je u bolnici, uhvatio nas bio drzavni praznik, vikend...nista nismo mogli saznati...sad saznajemo da je verovatno jaka i opasna bakterija u pitanju i prima jak antibiotik, ona iscrpljena na infuziji... Pominjite...da da Bog da sve bude u redu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...