Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

9 hours ago, Kaludjerovic Sreten рече

tuzno obavestavam da je  https://www.facebook.com/matija.skoflek  izvrsio samoubistvo. Gospode pomiluj, Gospode pomiluj, Gospode pomiluj.  :cmizdrenje: mladost...

Gospode molim ti se prastaj i useli ga u carstvo nebesko! 

Подели на овим сајтовима

Ljudi hvala vam,

Mitra je juce krstena, jos se nista ne,zna,,apgar joj je bio,1/3 i prognoze su lose. Ona je terminska velika beba ali predugo je bila bez vazduha tj mojoj krvi.

mene su to jutro mucili, odbili su da me porode carskim rezom pored svih pismenih misljenja od profesora infektologije pa na dalje. Na kraju su mi dali neki k da se se otvorim, i tu je stalo. Na devet prstiju otvorenosti moj stomak tj materica je pukla beba se popela do dijafragme i usla u trbuh a posteljica je otezala put do nje. Uspeli su posle nekog vremena al to ce sad tek da se vidi oo koju cenu. Meni je dezurni koji je posle dosao i to uradio spasio ti carskim zivot, operisao mi je i jajnik, odstranio tumor odatle, i sad se oporavljam ako se tako kaze.

Nista drugo ne znam.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Јелена011 рече

Nista drugo ne znam.

Zna, Tata. Daće što je najbolje. 
I mene je čuo sinoć...kako-tako, ali sigurna sam da me je čuo. :((
Volim te, Jeco, i drži se... mada znam da tebi to ne trebam reći.

Edit - Divno si ime dala malom borcu. Predivno!

Подели на овим сајтовима

Draga Jelena, svi smo uz tebe i molimo se da sve bude dobro. Neka Gospod Bog podari snage i tebi i Mitri da se oporavite i zdravo stignete kuci. 

U medjuvremenu, ako postoji bilo sta konkretno sto mogu pomoci, slobodno se javi molim te. Mozes i na pp. Ljubimo te i ne daj se hrabra zeno!

Подели на овим сајтовима

uspeh jos malo signala, da se nasalim, pomenite Miodraga, on je moj heroj. Svakodnevno prvo kos Mitre, pa kod mene pa,kod,moje mame koja je jos na intenzivoj, samo juri od generacije do generacije :) i na,sve to kaze - dobro je da su vam se posete uklopile :D

Подели на овим сајтовима

Пресвета Богомајко, помози маленој а остале укрепи да издрже.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Neka vam obema Gospod da zravlja snage i utehe i da pobedite mnogostruko nemar tih ljudi sto su vas doveli u tako rizicnu situaciju! Neka njihov nemar ni na koji nacin ne utice na malenu Mitru, ni na Jelu, milostiv budi Gospode pomiluj i spasi!

Bas mi je zao bilo kad sam procitala  :(( A Gospod brine o svemu pa i o vama dvema narocito sada!

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Помените молим вас у вашим молитвама и моју ћерку Лену, која је синоћ остала у болници на испитивањима, за њено здравље и исцељење...молим вас и хвала вам унапред.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ostala sam bez teksta.... Slican slucaj prezivela sam pre 8 godina.... Evo sad smo drugi razred, ja sam sva felericna ali koga briga. Da nije bilo Bozije volje... ne smem ni da pomislim. 

Od Boga Vam zdravlja obema MItra Jelena i Miodragu zelim puno zdravlja.

Gospode Boze spasi ih gresne i daj im snage i strpljenja ..... 

Подели на овим сајтовима

Mi ne znamo nista za Mitru tek od iduce nedelje ceka se skener i magnentna. Ovako kroz nos dobija mleko, bubrezi rade, nije imala konvulzije, u stvari sad je pitanje "samo" mozga, da li ce se i u kojoj meri oporaviti.

to verovatno bolje zna @Aleksandar Zivaljev, ne mogu da tagujem odavde, ako sam dobro cula,dijagnoza hipoksicna encefalopatija. Za,nekog ko je rođen,sa apgarom 1 jos se mila i drzi.

Nego moj heroj od muza je saznao,da mi se Natalija opet inficirala,sadceo sok ima klostridiju, a ovo je vec,drugi mesec na intenzivnoj i u bolovima.

A ja, ja spadam pod jebiga :D imam uzasne bolove al ne od carskog reza nego od drena, nisu mogli da mi zaustave krvarenje kad su ga izvadili i onda su me na zivo sili, međutim tih par savova bole vide nego ogromna rana od carskog. Krece mi mleko, pa posto zelim da ga sacuvam za Mitru krece igranka.

I zovem sestre iz laktarijuma i pitam, posto meni sada to mleko ne treba, greota da bacim kolostrum i dobro mleko, ako treba njima slobodno da uzmu. Međutim jok "vi ste na drugom odeljenju, ne mozemo mi od vas da uzmemo mleko ipak znate nije sterilno. Sic, oni inace sterilisu sve... Tako greota, al ne mogu ni tu nista.

Hvala vam na molitvama :bighug:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...