Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Zna li neko kako da postavim ovu slicicu ispod ??  0311_womens

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Na ovaj nacin zelim da zamolim moderatora Lazaricu da mi objasni razlog premestanja postova sa teme jerej Ugrin Popovic na temu praznoslovlje? Ne znam na koji nacin tacno sam ugrozila temu, pa bih molila da mi se postupak objasni. Koliko se secam pozivala sam postovima na dijalog na temu sluzbe u smislu konkretnog dela zajednice. Ne znam tacno sta tu nije u redu pa bih molila da mi se na ovaj nacin objasni. Ako smatrate da sam na bilo koji nacin ugrozila temu, unapred se izvinjavam, ali kada vec praznoslovim molila bih objasnjenje. Najlakse se nauci na sopstvenom padu i sopstvenim greskama pa vas molim da mi pokazete iste da ih naravno ne bih ponovila.

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

Tanja рече:

Na ovaj nacin zelim da zamolim moderatora Lazaricu da mi objasni razlog premestanja postova sa teme jerej Ugrin Popovic na temu praznoslovlje? Ne znam na koji nacin tacno sam ugrozila temu, pa bih molila da mi se postupak objasni. Koliko se secam pozivala sam postovima na dijalog na temu sluzbe u smislu konkretnog dela zajednice. Ne znam tacno sta tu nije u redu pa bih molila da mi se na ovaj nacin objasni. Ako smatrate da sam na bilo koji nacin ugrozila temu, unapred se izvinjavam, ali kada vec praznoslovim molila bih objasnjenje. Najlakse se nauci na sopstvenom padu i sopstvenim greskama pa vas molim da mi pokazete iste da ih naravno ne bih ponovila.

Tanja ne znam zašto si pomislila da si ti ugrozila temu?

temu smo ugrozili svi i tema je totalno promašena, podelila sam temu, a s obzirom da pola komentara  tamo nema veze sa delom o Ugrina ve? sa njegovim izgledom mislim da ne treba da stoje tamo, još manje sada kada on nije prisutan te ne možemo ?uti i njegovo mišljenje.

Nisam obrisala postove ve? sam samo sklonila od dela gde po?inje da biva degutantno, ne pada mi na pamet da se igram policajca , ali ne?u dozvoliti da se bilo ?ija li?nost vre?a, a sem o.Ugrina vre?aju se i drugi.

Uostalom to jeste tema o Ugrina pa kaad se on bude vratio sam ?e odlu?iti šta dalje.

Do njegovog povratka ostaje zaklju?ana

I da tema je trebalo da se zove Promašena tema ali sam ja imala bukvalno 5 minuta vremena na poslu i tako ostade praznoslovlje

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Има ли негде тема, или линк о томе како се поставља тзв. "Свети угао" са иконама и шта све треба ту да стоји, како изгледа и сл.

Радио сам нека преуређења у стану и оставио баш ћошак према Истоку за то и сад ми треба савет.

Хвала унапред.

Подели на овим сајтовима

Е штета!

Сестрице Лазарице, би ли ти отворила ту тему уместо мене?  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Мени је то непријатно, а не знам ни где да је отворим - у ком подфоруму?

Подели на овим сајтовима

Nedavno sam od Lazarice saznala da postoji ovo lepo mesto...Ali prethodno mi je ta neobicna zena skinula kamen sa srca i samo jednom recenicom sklonila sa moje duse teret koji me je oborio i stezao jedanaest meseci.Hvala Lazarici koja ume da slusa,ume da primeni ono sto je naucila i ume da pokaze kako se palom i posrnulom pruza ruka da ustane i krene dalje.Lako je voleti cestite ljude koji ne grese ili bar nisu svesni da grese,ali meni je blato doslo do vrata,griza savesti i odgovornost za ucestvovanje u necem strasnom sto se svakodnevno ponavlja dovelo me je do beznadja.Nikada ranije nisam pricala sa njom o tome.Kada sam prvi put to izgovorila,Lazarica je lako,kao da je odavno imala spreman odgovor za mene,izgovorila melem-reci.I...evo me posle te zive reci utehe i proslonedeljne pricesti sveza sam i duhovno prociscena.Ostoumnoj,nadarenoj,izabranoj Lazarici HVALA.

Подели на овим сајтовима

???????????? рече:

? ?????!

???????? ????????, ?? ?? ?? ???????? ?? ???? ?????? ?????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

???? ?? ?? ??????????, ? ?? ???? ?? ??? ?? ?? ??????? - ? ??? ??????????

?itam je ja ali ništa nisam pronašla na netu o svetom uglu i ikonama crvenilo

dao si mi težak doma?i zadatak te ?u te zamoliti da ti ipak otvoriš temu jer ne znam kako bih uvod u temu sastavila joooj

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Па отворио сам тему ОВДЕ!

Сад кад се разотварам, има да се свима попнем на главу...  crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Помаже Бог Модератори,

Недавно сте ставили Анкету на почетној страни сајта Поуке.орг у вези Екуменизма, један од понуђених одговора је "Залажем се за Екуменизам на исти начин као и Владика Николај В". Мене занима на који начин се Владика Николај залагао за Екуменизам..Ко има времена нека ми одговори, интересује ме..Хвала.  0203_cool

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ja sam nov clan i vec imam problema,pa bi molila nekog da mi obljasni.

Radila sam na vise foruma kao urednik,

ali nigde nije bilo da se prilikom PP stavljaju slova  kao provera.

Da li je to nesto novo?

Meni to predstavlja problem,

jer ne mogu da odgovorim na poruku koju sam dobila od jednog modelatora.

Izgleda da cu morati da izbacim tu stavku ,mislim poruke.

Unapred zahvalna Mamica

2r20gvb.jpg
Подели на овим сајтовима

причао је зоран са мном око ваше регистрације, знам и да су вам се тада појављивала слова за сертификацију.

ако би могли поближе, ако не и детаљно да ми опишете шта се дешава, па бих онда могао да вам помогнем.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...