Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

ovo je pravoslavni forum pa sam hteo da pitam da li su pravoslavnom forumu potrebne sve ove teme vezane za politiku? (sto se tice novosti iz crkve,vidim da ste agilni i to je za svaku pohvalu ali mi se cini da je forum previse ispolitiziran u zadnje vreme) :)

Potrebne su, politika je deo našeg života . :)

Подели на овим сајтовима

Potrebne su , politika je deo našeg života .

sto je,po meni,zalosna cinjenica..ok,dobro je da je jos uvek samo deo zivota,nadam se da nece postati centar.. prastaj :)

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Да ли је то добро или лоше, о томе може да се разговара, али нема потребе ускраћивати некоме теме које га интересују.

to da :)

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Nadam se da ce ovakve stvari biti sklanjane sa foruma. Sada i uvek.

https://www.pouke.org/forum/topic/32878-тачност-библије/?p=1067944

A zasto bi bile sklonjene? Nijedan ateista se nebi naljutio zbog ove slike. Njima je cast da budu uporedjeni sa gorilom pre nego sa genocidnim Bogom.

Подели на овим сајтовима

A zasto bi bile sklonjene? Nijedan ateista se nebi naljutio zbog ove slike. Njima je cast da budu uporedjeni sa gorilom pre nego sa genocidnim Bogom.

Za ovo odma` imas usmenu opomenu. Pa ti teraj dalje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ima nekih manjih tehnickih poteskoca ovih par dana oko foruma, bice otklonjeno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Шта значи у подацима профила трећа ставка ''Прегледа'' тј чега прегледа? 

Прегледа профила, тј. колико је пута неко дошао на твој профил и разгледао га...

Подели на овим сајтовима

Него где је брат @Брђа? Није ваљда удаљен са форума због ничега? Задње што сам прочитао да је писао на  теми: https://www.pouke.org/forum/topic/32278-ekumenisticka-mreza-2014/, није ни близу речник који оправдава удaљење???

Молим Администрацију за објашњење?

П.С.

Молио би да одговор буде образложен правилником и изражава, да тако кажем, "саборно" мишљење администрације.

Хвала

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...