Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

naravno, brišemo cele poruke, da bi morao sve ponovo da napišeš, onda više nećeš psovati.

Zamolio bi administraciju da se drži pravilnika foruma ili pravilnik menjajte, mene niko neće ponižavati ovde jer je ovo i moj sajt.

Bićaniću nikog nisam opsovao.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ma da li je moguće ako napišeš: u ovom ebenom svetu,vi izbrišete celu poruku koja pri tom nikoga na svetu ne vredja a ne pribegnete tome da ispravite reč,koja nije sa zlom namerom tu postavljena? 

Zamolio bi ta za doslednost i da obrišeš citiranu poruku jer sadrži reč ebeni svet, zbog koje si mi obrisao celu poruku i nisi se pridržavao pravilnika.

-Уредити поруку (нпр. цензурирањем вулгарних изјава). Уређивање поруке не сме мењати смисао поруке већ само одстранити неприкладни садржај. [/q 

Administraciju bi zamolio da mi odgovori zašto se nije poštovao pravilnik?

Подели на овим сајтовима

Molim administraciju da mi se promjeni nick u Skala357 Hvala unaprijed.  8086.gif

Учињено.

Подели на овим сајтовима

-Уредити поруку (нпр. цензурирањем вулгарних изјава). Уређивање поруке не сме мењати
смисао поруке већ само одстранити неприкладни садржај.

Губи се сваки смисао правилника ако се не добије било какав нормалан одговор на питање зашто администрација не поштује правилник?

Објашњење које сам добио није у складу са правилником и поприлично је понижавајуће.

Мењајте правилник ако сте се договорили да више не цензуришете неприкладну реч. Мој одговор у свом садржају није био неприкладан.

Скоро па да очекујем извињење! Ако је овде братски састанак онда нек буде и до краја братски. 

Подели на овим сајтовима

@@obi-wan,

генерале, имам сад мало времена, а дуго већ планирам да одгледам у цугу Стар Ворс, али ми једни кажу да гледам према хронологији којом су излазили филмови а други да гледам према редоледу у радњи (дакле прво онај из 99-е, па на даље), шта да радим? питам јавно, а не преко пп, пошто можда неко некад буде имао сличну дилему :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Odgovor na temi o Star Wars-u...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

mogu li znati jesam li nesto pogresno objavila ? nisam imala nameru uvrediti nikog zaista samo sam kopirala tekst koji je dozvoljen za kopiranje a i rekla sam jedi_general u profilu kao i na postu u toj temi odakle mi onaj tekst a za autora cak ni tamo neznaju koje samo su takodje ovako ubacili. Govorim o temi koju sam postavila https://www.pouke.org/forum/topic/36608-verujete-li-da-postoji-tajno-prorocanstvo/ dal u necemu greh ovo staviti i ptati za misljenje ili?

Подели на овим сајтовима

mogu li znati jesam li nesto pogresno objavila ? nisam imala nameru uvrediti nikog zaista samo sam kopirala tekst koji je dozvoljen za kopiranje a i rekla sam jedi_general u profilu kao i na postu u toj temi odakle mi onaj tekst a za autora cak ni tamo neznaju koje samo su takodje ovako ubacili. Govorim o temi koju sam postavila https://www.pouke.org/forum/topic/36608-verujete-li-da-postoji-tajno-prorocanstvo/ dal u necemu greh ovo staviti i ptati za misljenje ili?

Tema je pomalo bezveze.

Nije čak ni za diskusiju, jer je obična glupost, naučna fanstastika, mi smo ozbiljni ljudi i bavimo se ozbiljnim temama :)

Na ovom sajtu možete dosta da pročitate i naučite, svim novim članovim prvo savetujemo da čitaju i traže šta ih zanima , pa tek kasnije da pokreću teme ako im nešto nije jasno.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Покушао сам да одслушам или преузмем аудио предавања Родољуба Кубата (пошто сам запослен и не могу да долазим на предавања), али успео сам да преузмем само 10, остале не могу, или не знам. Да ли неко може да ми каже да ли се сва постављена предавања могу одслушати или скинути, тј. да ли су то исправни фајлови? И како их скинути или слушати (осим преко 4shared, како сам скинуо ових 10)?

Унапред хвала.

Подели на овим сајтовима

Tema je pomalo bezveze.

Nije čak ni za diskusiju, jer je obična glupost, naučna fanstastika, mi smo ozbiljni ljudi i bavimo se ozbiljnim temama :)

Na ovom sajtu možete dosta da pročitate i naučite, svim novim članovim prvo savetujemo da čitaju i traže šta ih zanima , pa tek kasnije da pokreću teme ako im nešto nije jasno.

Poucno je pomoci i reci sta i kako, razumem ja vas da smatrate ovu temu glupom, ali ne vidim sta je tu glupo sto je istina o Isusu recena da je pravi prorok a ostali laznjaci? ovo sam vas tamo pitala najprostije , a vi zakljucavate temu, isto kao kad bi vas neko pitao gde je istina pravoslavlje ili hriscanstvo. Vidim da nema odgovora ili ne zelite reci.

Citat;

" Ko se istine plasi, ne zeli ni prisustvovati dogadjaju.."

Подели на овим сајтовима

Poucno je pomoci i reci sta i kako, razumem ja vas da smatrate ovu temu glupom, ali ne vidim sta je tu glupo sto je istina o Isusu recena da je pravi prorok a ostali laznjaci? ovo sam vas tamo pitala najprostije , a vi zakljucavate temu, isto kao kad bi vas neko pitao gde je istina pravoslavlje ili hriscanstvo. Vidim da nema odgovora ili ne zelite reci.

Citat;

" Ko se istine plasi, ne zeli ni prisustvovati dogadjaju.."

Pogresno si nas shvatila.

Da te pitam koliko cesto dolazis na Liturgije? Mislim koliko dugo ides u crkvu?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...